marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Že 11 let z vami ...


05.03.2016
Objavil: Thomas Bergant

Petega marca 2005 smo pričeli z ustvarjanjem portala mobile.si. Čisto na začetku sicer še pod drugim URLjem (www.mobile-si.net) ker pravila za registracijo domen "*.si" takrat niso omogočala registracije poljubne domene. Takoj, ko se je to spremenilo (4. aprila 2005) pa smo registrirali domeno mobile.si in od takrat dalje smo dosegljivi na tem naslovu.

V vseh enajstih letih smo v našem medijskem prostoru na področju mobilne telefonije pridobili dober sloves in si ustvarili ime med poznavalci in bralci tovrstnih vsebin. Redno srkbimo za sveže novičke iz sveta mobilne telefonije, ter vam kar se da hitro v prebiranje ponudimo tudi teste aktualnih mobilnih naprav. Zadnje čase se dogaja, da je vseh mobilnikov enostavno preveč, pa tudi naši uvozniki ne ponujajo vseh modelov, tako da se raje osredotočamo na najboljše modele in tiste, ki dosegajo oz. pričakujejo dobre prodajne rezultate.

Vsako leto obiščemo tudi največji mobilni sejem na področju Evrope, to je mobilni kongres Mobile World Congress v Barceloni, ki je letos že za nami in ste o njem lahko tudi prebrali, kaj je bilo novega.

Ob našem jubileju bi se zahvalili vsem vam, bralcem našega portala za zaupanje, ki ste nam ga izkazali v preteklih letih. Za vas se bomo trudili še naprej in vam predstavljali novosti s področja mobilne telefonije.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki