marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Čas je za nov telefon!


23.11.2022
Objavil: Thomas Bergant

Na prazničnem seznamu želja marsikoga se bo letos zagotovo znašel tudi nov pametni telefon. Izberite takšnega, ki vam bo olajšal spopadanje z vsakdanjimi obveznostmi in vam prihranil več časa za vse načrtovane prostočasne aktivnosti. Samsung Galaxy Z Fold4 je zmogljiv pametni telefon, pisan na kožo predvsem poslovnim uporabnikom, kreativcem in ljubiteljem iger.

Samsung Galaxy Z Fold4 odlikuje svetel 19,3-centimetrski glavni zaslon s 120 Hz frekvenco osveževanja. Všeč bo predvsem tistim, ki na telefonu radi igrajo igre, saj bodo te potekale gladko in hitro. Navdušil pa bo tudi poslovne uporabnike, ki veliko potujejo in morajo nekatere delovne obveznosti opraviti kar na terenu. Te bo mogoče s tem pametnim telefonom s pomočjo večopravilne vrstice in funkcije Multi View opraviti hitreje kot kdaj koli prej.

Galaxy Z Fold4 je prvi Samsung telefon s tovarniško vgrajenim operacijskim sistemom Android 12L. Gre za posebno različico sistema, ki jo je Google ustvaril posebej za naprave z velikimi zasloni, vključno z zložljivimi napravami. To pa ni edini rezultat partnerstva podjetja Samsung z Googlom in Microsoftom. Googlove aplikacije, vključno s Chromom in Gmailom, zdaj podpirajo funkcijo povleci in spusti, kar uporabnikom omogoča hitro kopiranje in lepljenje povezav ter prenašanje fotografij iz ene aplikacije v drugo.

Tudi številne aplikacije družbenih medijev so optimizirane za izkušnjo na velikem zaslonu. Oblika Galaxy Z Fold4 pa omogoča tudi bolj priročno spremljanje vsebin. Ko si zaželite filmskega večera preprosto odprite aplikacijo Netflix, nastavite vsebino in jo spremljajte prostoročno v načinu Flex. Pri neoptimiziranih aplikacijah lahko z novo ploščico na dotik v načinu Flex, ki zagotavlja natančnost pri ustavljanju, previjanju in predvajanju videoposnetkov ali približevanju in oddaljevanju vsebine, upravljate napravo, ne da bi prekinjali vsebino.

Kamere na Galaxy Z Fold4 so dobile nadgradnjo s širokokotnim objektivom s 50 MP, objektivom s 30-kratnim prostorskim zoomom in različnimi načini delovanja, kot so Capture View Mode, Dual Preview in Rear Cam Selfie. Izboljšana OIS in VDIS zgladita videe, medtem ko funkcija Super Night Solution omejuje šum. Za snemanje in fotografiranje pri šibkih svetlobnih pogojih pa je tu še funkcija Nightography, ki jo je podjetje Samsung prvič predstavilo pri Galaxy S22 seriji. Glavne kamere Galaxy Z Fold4 telefona uporabljajo inovativno strojno in programsko opremo, ki skupaj zagotavljata več svetlobe fotografijam pri slabši svetlobi. Od mraka do zore in še dlje, zmogljiv procesor vsakemu posnetku zagotavlja inteligentno izboljšavo barv in razločnosti.

Galaxy Z Fold4 pravzaprav združuje dva telefona v enem, obenem pa je le za spoznanje težji od nezložljive različice. Zahvaljujoč stanjšani obliki (razen zaslona), minimalnim robovom in lahkim materialom ga lahko zdaj še preprosteje pospravite v žep. Kljub temu gre za najbolj trpežno zložljivo napravo podjetja Samsung doslej. Telefon je zaščiten s Corning® Gorilla® Glass Victus®+ steklom in ojačan z najmočnejšim okvirjem Armor Aluminum, ki napravo ščiti pred poškodbami. Slednja je skladno s standardom IPX9 tudi vodoodporna.

Galaxy Z Fold4 se brez težav poveže z drugimi pametnimi telefoni

Pozabite na zadrego med neverjetno počasnimi prenosi. S Hyperfast 5G omrežjem lahko v trenutku pošljete ali prejmete tudi največje datoteke. S funkcijo QuickShare boste lahko velike datoteke, kot so videoposnetki in fotografije visoke ločljivosti, takoj po nastanku delili s sodelavci, kupci ali prijatelji. Preprosto odprite ploščo za deljenje vsebin, izberite imena in pritisnite na gumb za pošiljanje.

Tudi prenos podatkov med vašim obstoječim in novim Samsung telefonom bo z aplikacijo Samsung Switch sila preprost. Svoje najljubše aplikacije, fotografije, sporočila in celo nastavitve boste lahko s katere koli stare naprave na novi Galaxy Z Fold4 prenesli v le nekaj preprostih korakih. Ob prehodu na napravo Galaxy se vam ni treba posloviti od spominov. Podatki in vsebine, ki ste jih uporabljali na predhodni napravi – fotografije, videoposnetki, stiki, koledarski dogodki, beležke in nastavitve naprave – vas bodo lahko spremljali tudi na novi napravi Galaxy.

Več prostora za shranjevanje in nemoteno spremljanje vsebin za nove uporabnike

Uporabnikom, ki so kupili Galaxy Z Fold4 ali Z Flip4, je na voljo tudi šestmesečna brezplačna preizkusna različica OneDrive s 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku. Novim lastnikom telefonov četrte generacije zložljivih telefonov pa je ob registraciji na voljo tudi promocija s štirimesečnim brezplačnim preizkusom naročnine YouTube Premium. Več informacij o ponudbah najdete na spletni strani podjetja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki