marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

aktualno - Domače novice
arhivzadnjih 20 prispevkov
slika Telekom Slovenije s prenovljeno predplačniško ponudbo Mobi
02.04.2024

Telekom Slovenije je povsem prenovil predplačniško mobilno ponudbo Mobi z neomejenimi količinami, 5G s hitrostmi do 300 Mbit/s ter od le 4,99 evra dalje. Mobi sedaj prinaša tudi izjemno bogate količine interneta v EU, do 15 GB na mesec. Mobi je tako najbolj konkurenčna ponudba na slovenskem trgu. Uporabniki si lahko cene še do 20 odstotkov znižajo, če Mobi polnijo z VALÚ Moneto.

slika Začela se je promocijska ponudba za Redmi 13C
22.12.2023

Xiaomijev nov telefon Redmi 13C je prispel na slovenski trg. Ustvarjen je bil za vse kreativne potrebe generacije Z in bo na voljo po promocijski ceni 119 EUR za pomnilniško različico 4+128 GB oziroma 149 EUR za pomnilniško različico 8+256 GB.

slika re:do z jasnim ciljem navdušuje uporabnike, sedaj tri mesece brezplačno
21.12.2023

Mobilni operater re:do si je zadal jasen cilj spremeniti ponudbo mobilnih storitev v Sloveniji. Kar so naredili, ni naredil še nihče: omogočiti hitro in preprosto urejanje čisto vsega v mobilni aplikaciji. Potrebujete zgolj pet minut, da se naročite na storitev, prenesete elektronsko obliko kartice SIM (eSIM) na pametni telefon in sprožite prvi klic, torej ni potrebe po čakanju na fizično kartico.

slika HONOR z novim vodjem za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Avstrijo
16.10.2023

HONOR, ki je eno izmed vodilnih na področju tehnoloških inovacij, je imenovalo novega vodjo za območje Slovenije, Hrvaške, Srbije in Avstrije. Peter Zhu Di bo tako prevzel pomembno vlogo v razvoju ter upravljanju trga in ugleda za HONOR tudi pri nas.

slika V avgustu z SMS-donacijami Telekom prvič v zgodovini zbral več kot milijon evrov
02.09.2023

V avgustu so naročniki in predplačniški uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije prvič v zgodovini storitve z SMS-donacijami prispevali več kot milijon evrov, kar je odraz izjemne solidarnosti po katastrofalnih poplavah, ki so Slovenijo prizadele v noči s 3. na 4. avgust.

slika Kako telefon HONOR 90 varuje vaše oči!
21.08.2023

V visoko zastavljeni igri inovacij pametnih telefonov se pogosto zdi, da se od ljudi nenehno zahteva zamenjava ene zaželene funkcije za drugo. Večja moč pomeni krajšo življenjsko dobo baterije, boljša kamera pomeni izboklino na hrbtni strani, milijarda slikovnih pik na zaslonu pa?

Telekom Deluje skoraj celotno mobilno omrežje Telekoma Slovenije; mobilni signal imajo tudi prebivalci Črne na Koroškem, Mežice in Podvolovljeka
07.08.2023

Po tem, ko je bilo v poplavah zalitega del komunikacijske omrežja, s porušenimi mostovi in ostalo cestno infrastrukturo pa del omrežja poškodovanega ali pretrganega, so bile ekipe Telekoma Slovenije in družbe GVO od petka dan in noč na terenu, da bi vsem na prizadetih območjih čimprej zagotovili možnost komunikacije.

slika Uživajte v jutranjih ritualih s pametnim telefonom Huawei nova 11 Pro
25.07.2023

Ne glede na to, ali ste jutranji tip ali radi spite do poldneva, ste gotovo že slišali za ljudski pregovor »Po jutru se dan pozna«. Zgodnje vstajanje ne pomeni nič slabega, saj jutranji rituali zmanjšajo stres in pomagajo začeti dan na pozitiven način.

slika Odkrijte neskončni potencial pametnega doma z aplikacijo Samsung SmartThings
30.06.2023

V današnji hitro razvijajoči se digitalni dobi je povezani dom postal nekaj povsem običajnega. Minili so časi, ko so gospodinjske naprave delovale izolirano in nepovezano druga z drugo. S prihodom pametne tehnologije in po zaslugi vseprisotnega mobilnega telefona imamo sedaj moč, da vse svoje povezane naprave nemoteno nadzorujemo in upravljamo kar z dlani.

slika HONOR 90 in HONOR 90 Lite prihajajo na evropski trg
20.06.2023

Po izjemni seriji Magic, ki so jo v podjetju HONOR predstavili v začetku tega leta, napovedujejo lansiranje telefonov HONOR 90 in HONOR 90 Lite, ki sta bila za kitajski trg uradno predstavljena prejšnji mesec, evropsko premiero pa bosta doživela 6. julija v Parizu.

slika V Sloveniji brezstično plačujemo že skoraj deset let: EasyPark in Visa o trendih plačevanja
12.05.2023

Brezstična plačila že skoraj desetletje omogočajo hitro in varno izvajanje transakcij tudi pri nas. Na področju urbane mobilnosti pa vse bolj priljubljeno postaja plačevanje znotraj mobilne aplikacije, saj zagotavlja hitro in enostavno plačilo pri upravljanju parkiranja.

slika Cenovno dostopen telefon, ki ima vse, kar potrebujete za celovito mobilno izkušnjo
08.05.2023

Dobrodošli v svetu mobilne tehnologije! Vsi vemo, da so pametni telefoni postali nepogrešljiv del našega vsakdana. Od ohranjanja stikov z bližnjimi do spremljanja dela in zabave - pametni telefoni so zdaj ključno orodje, ki nas ohranja povezane s svetom okoli nas.

slika Xiaomi za rojstni dan ponovno pripravil Fan Festival
19.04.2023

Xiaomi je napovedal vsakoletni "Xiaomi Fan Festival" s sloganom "Živi na polno, širi pozitivo", ki bo potekal od 19. aprila do 7. maja 2023. Gre za dogodek, ki praznuje obletnico ustanovitve podjetja Xiaomi in ki letos obeležuje 13-letnico delovanja.

slika Xiaomi pripravil akcijo za novo serijo Redmi Note 12
11.04.2023

Xiaomi je pretekli teden v Atenah predstavil čisto novo serijo pametnih telefonov serije Redmi Note 12, ki je sestavljena iz štirih modelov: Redmi Note 12 Pro+ 5G, Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 12 5G in Redmi Note 12. Mobilni telefoni so sedaj na voljo tudi na našem tržišču, hkrati pa so pri podjetju ob tem pripravili akcijsko ceno, ki velja do petka.

slika V Sloveniji začel delovati nov, popolnoma digitalni ponudnik »re:do«
20.02.2023

V Sloveniji je pod okriljem Skupine A1 začel delovati nov, tehnološko napreden digitalni ponudnik re:do, ki omogoča popolno svobodo in transparentnost pri delovanju za vse svoje uporabnike. re:do bo prva izbira za vse, ki si želijo enostavne, prilagodljive in hkrati celovite mobilne storitve. Njegov slogan in vodilo je preprosto in jasno »V tvojih rokah«.

slika Samsung organiziral dogodek ob prihodu serije Galaxy S23 v Slovenijo
16.02.2023

Ob prihodu nove serije pametnih telefonov Galaxy S23 v Slovenijo je podjetje Samsung Electronics Adriatic organiziralo ekskluzivni dogodek v Mozaik Event Centru v Zagrebu. Na dogodku so bili številni predstavniki medijev iz Slovenije in Hrvaške, poslovni partnerji podjetja in znane osebnosti iz javnega življenja.

slika Telekom Slovenije in Samsung sta Združenju Europa Donna Slovenija v 15 letih donirala 150.000 evrov
20.10.2022

V oktobru, mednarodnem mesecu osveščanja o raku dojk, sta Telekom Slovenije in Samsung Tanji Španić, danes predsednici Združenja Europa Donna Slovenija, predala donacijo v višini 10.000 evrov.

A1 5G omrežje sedaj dostopno tudi na Triglavu
07.10.2022

V A1 Slovenija so v omrežje vključili najvišje ležečo 5G bazno postajo v državi. Obenem pa so dosegli svoj letošnji cilj in zdaj pokrivajo s 5G že 60 % prebivalcev. Pod najvišjim vrhom v Sloveniji lahko zdaj uporabniki uživajo tudi v najnovejši storitvi A1 Ultra Net + TV, ki v slovenske domove prinaša novo brezžično tehnologijo za hitro povezovanje v svetovni splet in izjemno izkušnjo televizije.

slika 27. NT konferenca o zeleni in digitalni preobrazbi
28.09.2022

V Portorožu je med 26. in 28. septembrom potekala že 27. NT konferenca, največja slovenska poslovno-tehnološka prireditev, ki je letos v središče postavila okrevanje gospodarstev in trajnostno rast v zaostrenih geopolitičnih in ekonomskih razmerah, prepletanje tehnologije in družbe, vključno s še posebej aktualno temo kibernetske varnosti, ter priložnosti digitalne in zelene preobrazbe doma in po svetu.

slika HoT presegel 5-odstotni tržni delež: z uvedbo 5G omrežja pričakuje nadaljnjo rast
13.09.2022

HoT, HOFER Telekom, je po podatkih AKOS v drugem četrtletju letošnjega leta presegel 5-odstotni tržni delež, s čimer se nadaljuje konstantna rast števila uporabnikov. HoT namreč vse od vstopa na slovenski trg maja 2017 beleži rast tržnega deleža v vsakem kvartalu.

Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki