marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Apple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7


13.09.2021
Objavil: Dare Gliha

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

Vseeno pa ne pričakujte, da boste lahko uro kupili dan po razkritju (ki bo predvidoma 14. septembra na Applovem dogodku). Po mnenju Kua bo Apple takrat šele začel množično proizvodnjo in bo trajalo nekaj časa, da se naprave razpošljejo h kupcem in v trgovine. Časovni okvir za množično proizvodnjo naj bi se zaradi težav pomaknil za dva tedna, zato naj bi se pošiljanje začelo konec septembra.

Za težave v proizvodnji je kriv nov panel OLED G6. Gre za panel nove vrste, ki ga Apple doslej še ni uporabljal. Panel ima novo zasnovo kablov in nov postopek izdelave, ki naj bi izboljšal vzdržljivost. Panel OLED G6 naj bi bil lažji kot predhodnik, nezanemarljivo pa je tudi dejstvo, da je njegova izdelava cenejša. Kar pa je za Apple očitno vsekakor dober razlog za zamude.

Po Kuovih besedah bo Luxshare izdelal 70 % vseh ur serije 7, le-te pa bodo pripravljene pred tistimi, ki prihajajo iz Foxconna. Analitik še napoveduje, da bo prodaja ur serije 7 do konca leta dosegla od 14 do 16 milijonov enot, verjame pa tudi ostalim govoricam, da bo ura malenkost večja od predhodnice (41 in 45 mm) ter da bo imela večji zaslon.

Kako naj bi nova serija ur izgledala je z renderji predstavil Jon Prosser v sodelovanju z @RendersbyIan.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki