marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Apple je dodatno naročil izdelavo 10 milijonov 3G iPhone moblnikov


18.04.2008
Objavil: Marko Likar

Sodeč po analizah agencije Gartner, je Apple pred časom naročil 10 milijonov iPhone mobilnikov. Sedaj je Apple ponovno naročil 10 milijonov iPhone mobilnikov, vendar tokrat s podporo 3G omrežja, kar skupaj znaša 20 milijonov mobilnikov, ki bi naj na police prišli v bližnji prihodnosti.

Nedavne špekulacije omenjene agencije so govorile o spremembi prikazovalnika na 3G Iphone-u. Prikazovalnik naj bi baziral na OLED tehnologiji, ki omogoča tanjšo ohišje naprave in daljše delovanje baterije. Prehod na OLED tehnologijo bi bila logična poteza saj bi s manjšo porabo prikazovalnika nadomestili večjo porabo energije pri uporabi 3G omrežja.

Debelina 3G iPhone-a bi naj bila predvidoma takšna kot jo sedaj vidimo pri iPod Touch-u, kar pomeni da bo znatno tanjši kot sedanji iPhone. Dodatna dobra novica je tudi ta, da bi vsi dodatki in vse torbice za iPod Touch bile primerne za 3G iPhone-a.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki