marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

AVG Mobile Security BETA je uporabnikom na voljo zastonj


23.06.2007
Objavil: Sašo Mlakar

GRISOFT je pred kratkim najavil njihov nov dodatek v varnostni portfelj in sicer AVG Mobile Security. AVG Mobile Security je trenutno v testni fazi in je uporabnikom na voljo zastonj, naložijo pa si ga lahko s strani [url=http://www.avg.com]www.avg.com [/url] z registracijo na [url=http://beta.grisoft.cz/beta/index.php?lang=2]BETA portal[/url].

Varnostni sistem bo trenutno ščitil zgolj uporabnike Symbian UIQ 3.0 operacijskega sistema, združljiv je na primer z mobilnimi telefoni Sony Ericsson P990i, M600i in W950i, kmalu pa bo lahko varoval tudi druge mobilne telefone.

Novi AVG Mobile Security vsebuje protivirusni program in program za izločanje nezaželjenih in reklamnih SMS sporočil. Vsebuje tudi napredne funkcije, kot so obširne sistemske nastavitve ter planiranje in določanje izjem, katere so na voljo z ostalimi AVG proizvodi.

»Kot naš prvi produkt za mobilne telefone, je AVG Mobile Security narejen za pomoč uporabnikom pri ohranjanju zaščitene komunikacije vedno in povsod,« je razložil Larry Bridwell, podpredsednik družbe GRISOFT. »Hekerji sedaj ugotavljajo načine, kako dostopati do podatkov na mobilnih telefonih, mi pa želimo pred njimi zaščititi naše uporabnike. Gledamo naprej in želimo še izboljšati varnost AVG-ja ter z njim zaščititi čim več mobilnih telefonov.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki