marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

BenQ Mobile ponovno do mednarodnih oblikovalskih nagrad iF


26.09.2006
Objavil: Thomas Bergant

BenQ Mobile nadaljuje z uspešno bero oblikovalskih nagrad tudi v Aziji. Njihov dosedanji nabor krasi že vrsta mednarodnih, med njimi tudi t.i. reddot in iF Design. Na uradni podelitvi nagrad iF China, ...

... ki je potekala 17. septembra v Shanghai-ju na Kitajskem, jih je BenQ Mobile za izjemne oblikovalske dosežke prejel kar 10 in tako zgolj od oktobra 2005, ko je prevzel Siemensovo enoto mobilnih naprav, povečal njihovo število na 23. To kaže na spoštovanje strokovnega znanja, ki ga BenQ Mobile uživa v mednarodni oblikovalski skupnosti.

V podjetju BenQ Mobile so ugotovili, da ima emocionalen in inovativen dizajn pomembno vlogo pri potrošnikovih nakupnih odločitvah. Na trgu potrošne elektronike in mobilnih naprav ima poleg vrhunske »state-of-the-art« tehnologije glavno vlogo. BenQ Mobile ima lastni »lifestyle« in oblikovalski center z ekipo, ki jo sestavlja več kot 100 strokovnjakov iz različnih področij dizajna, kot so produktni dizajn, dizajn za uporabniške vmesnike, embalažo in komunikacijo. Tam snujejo in ocenjujejo ideje, ki se nato realizirajo skozi razvoj in izdelavo vrhunskih produktov. Cilj je jasen: potrošnikom želijo omogočiti mobilno uživanje z napravami, ki združujejo inovativno tehnologijo in vrhunski dizajn. Že v prvem letu delovanja je več kot ena tretjina mobilnikov podjetja BenQ Mobile prejela mednarodne nagrade, kot sta npr. reddot in iF Design. Prav tako je izjemno uspešno matično podjetje, korporacija BenQ. Samo v letu 2006 je 14 njenih produktov prejelo nagrado iF China Design, s čimer so korporacijo povzdignili na prvo mesto po številu nagrad med mednarodnimi IT podjetji in podjetji mobilne industrije – skupaj jih imajo namreč že kar 151.

Uporaba posebnih materialov, kot so magnezij, aluminij, jeklo in guma, igra pomembno vlogo v oblikovalski strategiji podjetja BenQ Mobile. Poleg vzdržljivosti in modnega izgleda nudijo uporabniku tudi posebno izkušnjo dotika.

Podelitev 10 iF China nagrad kaže na to, da podjetje izpolnjuje pričakovanja trenutno najhitreje rastočega svetovnega trga, trga azijskih potrošnikov. To jasno kaže na dejstvo, da strokovnost dizajna podjetja BenQ Mobile dobiva priznanja tudi na hitro rastočih in ne le na obstoječih trgih.

Med nagrajene mobilnike spadajo BenQ-Siemens S68 – eleganten mobilni telefon z ohišjem iz prave kovine, S81, UMTS E81, glasbeni mobilniki Q-fi EF51, Q-fi E61 in Q-fi EF71, ki ponuja glasbeno zabavo s hitrim, enostavnim in direktnim dostopom do vseh glasbenih funkcij. Nagrade so prejeli tudi mobilniki CF110, AX75 in drsni mobilnik SL75 ter naglavni komplet Bluetooth HHB-180.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki