marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

EuroBasket tudi v ponudbi Telekoma Slovenije


20.06.2013
Objavil: Dare Gliha

V pričakovanju velikega športnega dogodka EuroBasket 2013 je Telekom Slovenije pripravil prav posebno ponudbo. Naročniški paket Eurobasket prinaša neomejene klice in sporočila SMS/MMS ter določeno količino prenosa podatkov.

Ta znaša 200 MB, v promocijskem obdobju od 20. junija do 30. septembra letos pa kar 1 GB. Paket združuje mobilno in širokopasovno ponudbo, saj je na voljo novim in obstoječim naročnikom storitev Mobitel in SiOL. Naročniško razmerje za Paket Eurobasket lahko sklenejo fizične osebe, in sicer v času promocijskega obdobja, nato pa velja do preklica.

Telekom Slovenije v pripravah na težko pričakovani športni dogodek EuroBasket 2013 predstavlja poseben naročniški paket, s katerim uvaja nov koncept v svoji ponudbi. Paket Eurobasket namreč vključuje neomejeno uporabo izbranih storitev. In sicer uporabnikom prinaša neomejene klice, neomejena sporočila SMS in MMS, poslana v domačem omrežju, ter 200 MB, v promocijskem obdobju od 20. junija do 30. septembra pa kar 1 GB prenosa podatkov. Vezava z nakupom mobilnega telefona po akcijski ceni ni pogoj za sklenitev naročniškega razmerja.

Mesečna naročnina Paketa Eurobasket znaša za naročnika storitev Mobitel 27 evrov, medtem ko so novi ali obstoječi naročniki storitev SiOL upravičeni do nižje mesečne naročnine, tj. 21 evrov, vendar pod pogojem, da uporabljajo Skupni račun (pomembno je namreč, da gre za istega naročnika storitev SiOL in Mobitel). V primeru prekinitve SiOL-storitve in/ali Skupnega računa se naročniku za paket Eurobasket zaračuna polna mesečna naročnina 27 EUR.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki