marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Google z oglasnimi besedami


27.11.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Po prvih beta testih v ZDA, Angliji, na Japonskem in v Nemčiji bo sedaj Google ponudil njihove oglasne besede še v osmih državah. Naročniki oglasnih besed izdelajo oglas in izberejo ključne besede, ki jih povezujejo na njihovo spletno stran.

Med iskanjem ključnih besed po Googlu, se bodo uporabnikom prikazali oglasi osnovani po vsoti ponudbe. Oglaševanje se prikaže v dveh formatih. Prvi je povezava neposredno na njihovo mobilno spletno stran, drugi pa je oglas s katerim lahko uporabnim s klikom pokliče določenega oglaševalca. V ZDA ponuja google oglaševalcem izbiro specifičnih mobilnih operaterjev. Tako se bodo naprimer oglasi prikazali samo pri naročnikih operaterja Cingular. Oglasne besede pa so sedaj na voljo tudi v sledečih državah: ZDA, Anglija, Japonska, Nemčija, Francija, Italija, Nizozemska, Španija, Kitajska, Irska, Indija in Avstralija.

Počivali pa niso tudi pri Microsoftu in družbi Ingenio. Slednja je tako objavila dogovor z Microsoftom, kjer bo njihova funkcija "plačaj za klic"prikazana skupaj z Windows Live Search iskalnikom za mobilne naprave. Tako se bodo mobilnim uporabnikom med iskanjem informacij o recimo restavracijah, hotelih in potovalnih agencijah prikazale Ingenijevi oglasi.

Bodo uporabniki sprejeli mobilne oglase? Eno izmed poročil je pokazalo, da uporabniki veliko bolje sprejemajo koristne oglase. Poročilo je še pokazalo, da je ciljno mobilno oglaševanje 50 odstotkov bolj sprejemljivo, kot neciljno oglaševanje. 78 odstotkov vprašanih je še povedalo, da bi z veseljem sprejemali oglase, ki so podrejeni njihovim potrebam.

Slika je povzeta s strani http://www.slashphone.com

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki