marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Japonski Hitachi W51H z zaslonom visoke resolucije


31.01.2007
Objavil: Nataša Gliha

Z velikostjo zaslona 2.9", Hitachi W51H ponuja širok zaslon VGA LCD z 480x800 slikovnimi točkami.

S tako visoko resolucijo lahko zaslon mobilnika Hitachi W51H vrtimo in uporabimo kot mobilno televizijo. Uporabili so lastno razvito LCD tehnologijo imenovano IPS namesto splošno poznanih TFT zaslonov. Razlika med njima je v tem, da z IPS ˝horizontalna električna polja povzročijo tekoče kristalne molekule, ki krožijo v ravnini vzporedno z TFT podlago.˝ Karkoli to pomeni, rezultat tega je širši vidni kot, boljši prikaz barv in hitrejši čas odzivnosti.

Kot dodatek ima mobilnik vgrajen varnostni senzor za prepoznavanje prstnih odtisov, pregledovalnik dokumentov in kamero z ločljivostjo dveh megapikslov. Varnost na podlagi odčitavanja prstnih odtisov lahko uporabimo za zaklep individualnih dokumentov namesto mobilnika. Velikost mobilnika 50x106x22 mm sicer ni majhna, prenašati pa moramo tudi težo 142 g da lahko uživamo v širokokotnem zaslonu. Dobra novica je, da je vzdržljivost baterije precej dobra. Omogoča do štiri ure pogovora in do 280 ur v stanju pripravljenosti.

Tudi debelina 22 mm nam nudi dodatno ugodnost, saj nudi ogromno dodatnih tipk na stranskem robu.

Slike povzete po strani slashphone.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki