marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

HMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona


22.05.2020
Objavil: Dare Gliha

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

Adam bo odgovoren za vodenje celovite strategije trženja izdelkov v podjetju HMD Global, tako za portfelj pametnih telefonov kot tudi funkcijskih telefonov Nokia. Njegovo imenovanje sledi takoj za imenovanjem Stephena Taylorja, ki se je družbi pridružil kot glavni direktor marketinga. Po predstavitvi številnih novosti tako HMD Global še naprej krepi svojo vodstveno ekipo. Adam bo poročal neposredno Stephenu Taylorju, saj oba razvijata dolgoročno strategijo rasti za celoten portfelj telefonov Nokia.

Adam Ferguson, direktor produktnega marketinga pri HMD Global, pravi:

»Kot navdušenec nad mobilnimi napravami sem vesel, da se lahko pridružim družbi HMD Global, domu telefonov Nokia. Ni veliko naprav, ki pritegnejo občinstvo in izzovejo takšno zvestobo, kot to počnejo telefoni Nokia. Veselim se, da bom sodeloval pri tej zapuščini in pomagal oboževalcem blagovne znamke ponuditi tisto, kar pričakujejo - najboljše v kakovostnem oblikovanju in najnovejših tehnologijah po dostopni ceni.«

Stephen Taylor, direktor marketinga pri HMD Global, pravi:

»Veselim se tesnega sodelovanja z Adamom v njegovi novi vlogi in prepričan sem, da se lahko celotna ekipa veliko nauči iz njegovih izkušenj. Resnično je vodja z bogatimi izkušnjami na področju FMCG industrije, telekomunikacijske industrije in na področju dela s podjetji, ki se ukvarjajo s potrošniško tehnologijo. To bo nedvomno pomagalo pri naši novi produktni marketinški strategiji.

Adam Ferguson se pridružuje družbi HMD Global ob vznemirljivem času, potem ko smo predstavili pametni telefon Nokia 8.3. Z največjim številom novih 5G radijskih omrežij doslej, prav ta pametni telefon zagotavlja resnično globalno pokritost s hitrejšimi povezavami. HMD Global s tem kaže svojo zavezo, da bo z napravami v prihodnosti zadovoljil potrebe svojih strank po vsem svetu.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki