marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Huawei je na lestvici Fortune 500 skočil za 11 mest


31.07.2019
Objavil: Dare Gliha

Huawei nadaljuje s svojim že večletnim vzponom na znameniti lestvici najuspešnejših podjetij Fortune 500. Letos se je tako uvrstil na 61. mesto, kar v primerjavi z lanskim letom pomeni skok za 11 mest ter še bolj impresivnih 68 mest v primerjavi z letom poprej.

Na seznamu Fortune 500 so najuspešnejša podjetja razvrščena glede na njihove prihodke in dobiček, v primerjavi z drugimi podobnimi seznami, pa je tu poudarek tudi na velikosti podjetij. Razvrstitev na seznamu Fortune 500 je postala za podjetja pomemben referenčni podatek glede njihovih prednosti, velikosti in mednarodne konkurenčnosti. Prav tako pa velja za enega od parametrov svetovnega gospodarstva, ki presega meje ter narodnostne in kulturne razlike.

Huaweiev je na letni ravni zabeležil 22-odstotno povečanje prihodkov in 27,5-odstotno povečanje dobička. Kljub temu pa Huaweiva uspešnost presega donosnost.

»Naš kontinuiran vzpon na lestvici Fortune 500 je še en pomemben pokazatelj uspešnosti našega podjetja v letu 2019,« je dejal Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer BG. »Naša predanost k zagotavljanju najnovejših tehnologij našim uporabnikom, s poudarkom na inovacijah, ki jih dosegamo z nenehnim vlaganjem v raziskave in razvoj, nas je popeljala do rekordnih uspehov.«

Letos se je Huawei uvrstil tudi na 47. mesto vodilne lestvice 100 najboljših svetovnih blagovnih znamk BrandZ. V veliki meri gre izjemno uvrstitev pripisati izjemnim izdelkom, kot so napredna kamera telefona Huawei P30, neprimerljive tehnološke inovacije v prepogljivem telefonu Huawei Mate X in zmogljivost težko pričakovanega telefona Huawei Mate 20 X (5G).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki