marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Huawei P30 Pro prejel TIPA World Award za leto 2019


08.04.2019
Objavil: Dare Gliha

Huawei je sporočil, da je organizacija TIPA General Assembly prepoznala Huawei P30 Pro kot enega izmed najboljših izdelkov leta 2019 in mu podelila naziv najboljšega fotografskega pametnega telefona (Best Photo Smartphone). Nagrada je že tretje leto zapored podeljena modelu družine P.

Predstavniki fotografskih publikacij iz celega sveta so potrdili, da je pametni telefon Huawei P30 Pro izstopal med strogimi preizkušanji in primerjavami. Zmogljivi sistem štirih kamer Leica, ki se ponaša z vsestranskim tipalom Huawei SuperSpectrum ločljivosti 40 milijonov slikovnih pik in 20 milijonsko ultra široko kamero, poleg optično stabiliziranega objektiva SuperZoom, zagotavlja jasnost posnetkov in povečavo, nikdar videno na pametnem telefonu. Popolnoma novo tipalo Tof (Time of Flight) pa zajema podatke o globini posnetka za boljše učinke zameglitve ozadja (bokeh). Posledica skupnega delovanja pa so fotografije z neverjetnimi podrobnostmi in čudovitim dinamičnim razponom v vseh svetlobnih razmerah.

”Huawei skupaj z Leico s telefonom Huawei P30 Pro znova premika meje mobilne telefonije in uporabnikom omogoča fotografiranje in snemanje videa odlične kakovosti,« je povedal Thomas Gerwers, predsednik organizacije TIPA.

Huawei je s pametnim telefonom Huawei P30 Pro postavil nova merila v svetu mobilne fotografije. Zagotovil je najboljše zmogljivosti fotoaparata pametnega telefona v šibkih svetlobnih razmerah in največjo optično povečavo med vsemi tekmeci, zato je bil telefon nagrajen tudi z rekordno skupno oceno 112 na lestvici DxOMark. Impresivna ocena potrjuje Huaweijevo predanost raziskavam, zlasti pri zagotavljanju vrhunske izkušnje mobilne fotografije.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki