marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

HUAWEI – spoj vrhunske tehnologije in oblike


11.12.2015
Objavil: Thomas Bergant

V prijetnem ambientu Hotela Lesar Angel je Huawei predstavil najnovejše modele pametnih telefonov in pametno uro. Kot je povedal Matjaž Kermelj, področni vodja prodaje, je Huawei trenutno najhitreje vzpenjajoča se blagovna znamka pametnih naprav v svetu, Evropi in Sloveniji.

V Sloveniji se pričakuje prodaja preko 31.000 kosov v letošnjem letu, v skupnem Huawei planira prodajo preko 100 miljonov kosov mobilnih telefonov. Zagotovo so trenutno najbolj aktualni modeli P8, P8 lite ter Mate S ter Nexus in Huawei pametna ura, ki ju v Sloveniji pričakujemo z januarjem.

Huawei je bil ustanovljen leta 1987, danes podjetje zaposluje preko 170.000 ljudi, njihovi proizvodi so dostopni tretjini svetovne populacije v 170 državah. Huawei je prva kitajska znamka, ki se je uvrstila na seznam Top-100 najboljših globalnih brandov, trenutno zaseda 70. mesto. Podjetje sponzorira večino največjih nogometnih klubov, med drugim tudi Atletico Madrid, katerega mrežo brani naš Jan Oblak. Je visoko tehnološko podjetje s 16. razvojnimi centri po celem svetu, usmerjeno v inovacije z željo usvariti popolnoma povezan svet, kjerkoli in za kokarkoli. Je drugi najmočnejši prodajalec androidnih pametnih telefonov s tržnim deležom 9%, na domačem Kitajskem trgu je najmočnjša znamka s 15%, v Slovenije trenutno najhitreje rastoča znamka med mobilnimi napravami. Ima 6 'shop in shop' trgovin po Slovenji in dodatnih 50 prodajnih izpostavitev. Huawei mobilne naprave so spoj vrhunske tehnologije in dovršene oblike. Oblikovanje je en močnejših segmentov razvoja, zato tudi neprestano iščejo sodelovanja s priznanimi in nadebudnimi oblikovalskimi imeni. V Sloveniji trenutno sodelujejo z oblikovalskim parom Milenika shoe, kjer nastaja ekskluzivni model obutve. Izbranim predstavnikom sedme sile je bil predstavljen prototip modela Huawei. 10 parov, ki jih bodo ročno izdelali v 2016, bo prejelo deset izbranih slovenskih ženskih nog.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki