marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Funkcija Instant Slow-Mo iz serije Samsung Galaxy S24 se bo prenesla tudi na starejše naprave


28.02.2024
Objavil: Dare Gliha

Serija Samsung Galaxy S24 je opremljena s funkcijo Instant Slow-Mo, ki s pomočjo umetne inteligence običajen videoposnetek spremeni v posnetek s počasnim gibanjem in tako odpravi potrebo po snemanju videoposnetka v izvirnem načinu Slow-Mo. Moderator skupnosti Samsung Community je razkril, da bo Instant Slow-Mo prišel tudi na starejše Samsungove naprave.

Samsung bo funkcijo Instant Slow-Mo uvedel v osem naprav, vključno z Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra, Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5, Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ in Galaxy Tab S9 Ultra. Načeloma bodo naprave, ki jih poganjajo čipi Snapdragon 8 Gen 2 ali novejši, dobile funkcijo Instant Slow-Mo, saj se mora za videoposnetke 60FPS odzvati v 16,6 ms, kar zahteva zmogljiv grafični procesor.

V omenjene naprave prihaja tudi Samsungov novi urejevalnik videoposnetkov, ki podpira urejanje videoposnetkov z dodajanjem učinkov Instant Slow-Mo. Poleg tega je moderator napovedal, da bo Samsung izboljšal Instant Slow-Mo z dodajanjem podpore za 10-bitne videoposnetke, videoposnetke 480p in format datotek .mov.

Moderator ni navedel časovnega okvira za prihod funkcije Instant Slow-Mo v starejše naprave, vendar pričakujemo, da bo prišla s posodobitvijo One UI 6.1 za te telefone in tablične računalnike.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki