marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Vsi modeli iPhone 14 bodo imeli zaslone s 120 Hz in 6 GB RAM-a


28.01.2022
Objavil: Dare Gliha

Pričakuje se, da bo Applova družina iPhonov 14 izšla jeseni in bo obsegala štiri modele: iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro in iPhone 14 Pro Max. Model "mini" bo po slabi prodaji modela iPhone 13 mini ukinjen.

Po navedbah analitika Jeffa Pu za Haitong International Securities bo Apple letos svoje modele iPhonov Pro in ne-Pro naredil veliko bolj podobne kot prej - kar zadeva zaslone in količine uporabljenega pomnilnika.

Pravzaprav naj bi imeli vsi štirje modeli iPhone 14 zaslone s 120 Hz, ne le dve napravi Pro (kot trenutno velja za generacijo iPhone 13). Ne samo to, vsi štirje modeli iPhone 14 bodo imeli tudi popolnoma enako količino pomnilnika RAM: 6 GB. Tudi to je v nasprotju s trenutnim stanjem, ko imata iPhone 13 mini in iPhone 13 4 GB, medtem ko imata modela Pro in Pro Max 6 GB.

Pred tem je Pu dejal, da bosta iPhone 14 Pro in Pro Max ta pomnilnik povečala na 8 GB, vendar se to očitno ne bo zgodilo. "Preverjanje dobavne verige" je razkrilo, da so za spremembo strategije krivi stroškovni vidiki.

Ker so te funkcije enake pri vseh modelih, bomo videli, kaj še lahko Apple vgradi v modele Pro, da se bodo med seboj razlikovali in da bo razlika v ceni upravičena. Prepričani smo, da bodo kamere še naprej eno od področij razlikovanja - do zdaj so bile to tudi hitrosti osveževanja zaslona in količina pomnilnika RAM.

Pu pravi, da bodo modeli Pro imeli v osnovi 256 GB prostora za shranjevanje podatkov (medtem ko se bodo modeli, ki niso modeli Pro, očitno začeli pri 64 GB), modeli Pro pa bodo imeli tudi glavno kamero 48 MP, o kateri se je veliko govorilo.

Govorice o iPhonu 14 so še precej zgodnje, zato nobeno od teh specifikacij še ne jemljite za resnične. Veliko časa je še za novice, ki bodo te navedbe potrdile ali ovrgle.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki