marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Pri Telemachu prvi predstavili novi iPhone


27.09.2018
Objavil: Thomas Bergant

Ljubitelji »jabolk« so ta teden na nogah, saj na prodajne police prihaja novi iPhone. Najnaprednejši zaslon, najtrpežnejše steklo in najpametnejši procesor so le trije izmed številnih superlativov, s katerimi pri ameriškem gigantu Applu opisujejo svojega novega paradnega konja. Težko pričakovani telefon iPhone Xs je slovenski javnosti kot prvi predstavil Telemach.

Pri Telemachu so za dan prehiteli ostale slovenske operaterje in na svoje prodajne police že vključili novi telefon iPhone Xs. Tega lahko Applovi navdušenci že 27. 9. 2018 kupijo ekskluzivno v Telemachovi poslovalnici na Slovenski cesti 28.

Poznavalci trdijo, da takšnega pametnega telefona še ni bilo. O njegovih zmogljivostih se bo med prvimi v Sloveniji prepričal skakalec Jernej Damjan, ki novega Applovega lepotca že preizkuša. »Vesel sem, da mi je Telemach omogočil, da sem prvi uporabnik novega iPhona v Sloveniji. Z navdušenjem ga bom testiral, najbolj pa se veselim še boljše kamere, ki jo sicer zelo pogosto uporabljam,« je povedal.

Pri Telemachu si lahko iPhone Xs dan pred ostalimi zagotovite tudi vi! Od 27. 9. 2018 ga lahko namreč kupite v Telemachovi poslovalnici na Slovenski cesti 28 v Ljubljani. Na voljo je v zlati in črni barvi. A pohitite, zaloge so omejene.

Kaj se skriva pod pokrovom?
Novi iPhone Xs vas bo očaral z najnaprednejšim OLED-zaslonom v mobilni industriji, ki sega od roba do roba. Dodatno ga dopolnjuje steklo, ki je najtrpežnejše v svetu mobilnih telefonov in ovito z nerjavečim jeklom, ki se sicer uporablja v kirurgiji. Polni se brezžično in je odporen na vodo in prah. Dve kameri z ločljivostjo 12 MP in dvojno optično stabilizacijo bosta poskrbeli za neverjetne portretne fotografije. Prvič se Apple z novim telefonom lahko pohvali tudi s kapaciteto pomnilnika, ki ga postavlja v sam vrh pametnih naprav. Pri Applu so poskrbeli tudi, da ga boste varno odklenili z enim samim pogledom.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki