marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Kaspersky Lab opozarja na varno rabo interneta


06.02.2019
Objavil: Dare Gliha

Kaspersky Lab je včeraj na dan varne rabe interneta uporabnike opozaril, naj ne nasedajo vabljivim sporočilom prijaznih princev. Pri tem jih poziva, da tudi sami prispevajo za varnejši internet s skrbjo za lastno varnostno formo.

Slogan včerajšnjega dne je: »Skupaj za prijaznejši internet«. V času, ki ga zaznamujejo vdori v zasebnost posameznikov in podjetij, globalne epidemije izsiljevalskih virusov, napadi na države in vedno naraščajoči spletni kriminal, sta osveščenost in sodelovanje ključna na poti do prijaznega in odprtega interneta.

V družbi Kaspersky Lab si prizadevajo, da bi bil vsak dan v letu tudi varen dan na spletu. Da je sodelovanje pri tem ključno, se strinja generalni direktor družbe Kaspersky Lab Eugene Kaspersky. V svojem blogu je zapisal: »Potrebujemo skupnost, ki bo usklajeno delovala v boju proti kibernetskim grožnjam. Te namreč ne poznajo meja. Le odprta krajina, ki spodbuja živahno in konkurenčno panogo kibernetske varnosti, vodi k boljšim tehnologijam in močnejši zaščiti vseh nas.«

Kako lahko vi otežite delo spletnimi nepridipravom in prispevate k varnejšemu internetu? Poskrbite za lastno varnostno formo! Glavni varnostni raziskovalec v družbi Kaspersky Lab David Emm v videu svetuje:

• Ustvarjajte zapletena gesla: Naj bodo gesla unikatna, takšna, ki jih je težko ugotoviti.
• Ne klikajte na sumljive povezave in ne odpirajte vseh priponk: Preden kliknete (in vam je žal), najprej pomislite, kdo je pošiljatelj in zakaj vam je posredoval povezavo ali priponko.
• Premislite pred objavljanjem in deljenjem vsebin na spletu: Ob tem se spomnite, da bo objavljena vsebina najverjetneje na internetu ostala za vedno. Pa res to želite?
• Preverite delovanje nameščenih aplikacij: Mora aplikacija na mobilnem telefonu imeti dovoljenje, da dostopa do vaše lokacije? Zakaj bi z aplikacijo delili vaše kontakte? Če ne potrebujete teh funkcij, ne nameščajte aplikacije oz. onemogočite funkcije, ki lahko ogrožajo vašo zasebnost.
• Redno nameščajte posodobitve: Z nameščanjem posodobitev naredite prvi korak k odpravi morebitnih varnostnih ranljivosti programske opreme.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki