marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Microsoft predstavil OneDrive


19.02.2014
Objavil: Dare Gliha

Microsoft je objavil globalno dostopnost storitve OneDrive, brezplačne storitve za shranjevanje in izmenjavo datotek v oblaku, namenjene posameznikom. Storitev OneDrive, ki je bila doslej poznana pod imenom SkyDrive, nudi uporabnikom enotno mesto za shranjevanje vseh njihovih fotografij, videoposnetkov in dokumentov, dostopnih na vseh napravah.

Storitev prinaša tudi več novih funkcij, kot so izboljšana izmenjava videoposnetkov in posodobljene aplikacije za naprave Windows Phone, iOS, Android in Xbox.

Nove funkcije storitve OneDrive:

· Samodejno varnostno kopiranje fotografij in videoposnetkov na napravah Android. S samodejnim varnostnim kopiranjem – funkcija, ki je na voljo tudi na napravah Windows Phone in iOS – je sedaj še lažje sinhronizirati fotografije in videoposnetke, ki so bile posneti na telefonu Android, z drugimi napravami.
· Skupinsko ustvarjanje dokumentov v realnem času. V storitvi OneDrive je sedaj na voljo tudi možnost skupinskega ustvarjanja dokumentov prek aplikacij Office Web Apps. Uporabniki lahko v realnem času sodelujejo pri ustvarjanju dokumentov Word, Excel in PowerPoint.
· Prekodiranje videa. Nova funkcija za prekodiranje videa samodejno zazna zmogljivost internetne povezave in prilagodi predvajanje na najvišjo možno kakovost, ki jo lahko zagotovi uporabnikova internetna povezava. S tem se skrajša čas čakanja na začetek predvajanja in odpravi zatikanje.
· Nove možnosti za nakup dodatnega prostora. Uporabniki lahko povečajo prostor v storitvi OneDrive z nakupom dodatnega prostora v enotah s 50, 100 ali z 200 GB.

Storitev OneDrive nudi brezplačno 7 GB prostora, kar zadostuje za kar 7000 fotografij. Dosedanji uporabniki bodo za dostop do datotek v storitvi OneDrive lahko uporabili svoje obstoječe uporabniško ime in geslo. Prav tako lahko obstoječi uporabniki, ki storitev priporočajo prijateljem, prejmejo do 5 GB dodatnega brezplačnega prostora (500 MB na vsako sprejeto priporočilo). 3 GB brezplačnega dodatnega prostora lahko še prejmejo, če uporabljajo funkcijo za varnostno kopiranje fotografij.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki