marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Mobitel in RIM uvajata storitev BlackBerry Internet Service


26.03.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel v sodelovanju s podjetjem Research In Motion (RIM) zdaj svojim naročnikom ponuja storitev BlackBerry® Internet Service™, ki omogoča mobilni dostop do internetnih računov elektronske pošte. Storitev je namenjena zasebnim uporabnikom in manjšim podjetjem brez lastnih strežnikov za elektronsko pošto.

Storitev BlackBerry Internet Service uporabnikom omogoča upravljanje do deset poslovnih in zasebnih e-poštnih računov večine ponudnikov e-poštnih storitev iz ene naprave. Storitev se integrira z e-poštnimi računi prek protokolov POP3 in IMAP4, ki jih ponujajo ponudniki kot so SiOL, Planet in email.si, kar omogoča uporabnikom v podjetjih brez lastnih strežnikov za elektronsko pošto, da lahko izkoristijo prednosti potisne e-pošte, ki jih nudi platforma BlackBerry.

Naprave s podporo za storitev BlackBerry ponujajo napredne brezžične funkcije, vključno s podporo za telefoniranje, e-pošto, tekstovno sporočanje, dostop do spleta, organizator in druge aplikacije. S storitvijo BlackBerry, ki ponuja tehnologijo potisne pošte, se vsa nova e-poštna sporočila samodejno posredujejo na naprave s podporo za storitev BlackBerry, kjer jih lahko uporabniki berejo, urejajo, posredujejo, odgovorijo nanje ter jih shranijo. Ogledati in shraniti je mogoče tudi priponke elektronske pošte.

Storitev je na voljo vsem Mobitelovim naročnikom, ki lahko izbirajo med samostojnim paketom BlackBerry® ali pa izberejo storitev BlackBerry kot dodano storitev njihovemu obstoječemu naročniškemu razmerju. Uporabnikom, ki za 12 mesecev sklenejo naročniško razmerje BlackBerry, je na voljo dlančnik BlackBerryR 8700g po znižani ceni za 1 EUR (239,64 SIT).

Mobitel poslovnim uporabnikom omogoča tudi varen dostop do elektronske pošte in drugih podatkov podjetja prek programske opreme BlackBerry® Enterprise Server.

Mobitelovi naročniki lahko uporabljajo storitev BlackBerry Internet Service, prav tako BlackBerry Enterprise Service, tudi na drugih napravah z uporabo programske opreme BlackBerry Connect. BlackBerry Connect je med drugim omogočen na mobilnih terminalih Nokia (serija E), mobilnikih Sony Ericsson P990i in M600i.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki