marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Nova ponudba M:Stik


18.06.2008
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel je svojim naročnikom omogočila dve novi ugodnosti – možnost najema naprave M:Stik in sklenitev samostojnega naročniškega razmerja Solo M:Stik. M:Stik uporabnikom omogoča uporabo govornih in video klicev ter uporabo sporočil SMS in MMS prek osebnih računalnikov, povezanih na internet.

Mobilne storitve, opravljene prek M:Stika, pa se obračunajo po ceniku naročniškega razmerja za promet v domačem omrežju, tudi ko se uporabnik nahaja v tujini.

Družba Mobitel naročnikom Mobitel GSM/UMTS nudi nove možnosti – najem naprave M:Stik, ki prinaša prednosti mobilnih telekomunikacij na osebne in prenosne računalnike, ter sklenitev naročniškega razmerja Solo M:Stik, ki omogoča uporabo M:Stika prek samostojne mobilne številke. Z M:Stikom lahko uporabniki kar na računalniku opravljajo video in glasovne klice ter uporabljajo SMS- in MMS-sporočanje, pri tem pa ohranijo svojo običajno klicno številko. Tako lahko Mobitelovi naročniki po potrebi svoje osebne računalnike in prenosnike opremijo z osnovnimi funkcijami mobitela, za kar potrebujejo le M:Stik in internetni dostop.

Mobitelovi naročniki lahko napravo M:Stik najamejo v najbližjem Mobitelovem centru, kjer tudi uredijo vse potrebno za vklop storitve M:Stik. Za najem naprave je dnevni strošek 0,59 € (cena vključuje DDV), medtem ko je sama storitev M:Stik brezplačna. Uporabniki nato porabo mobilnih storitev, ki jih opravijo prek M:Stika, poravnajo z mesečnim računom operaterja, skladno s cenikom izbranega naročniškega razmerja. Pri tem se mobilne storitve v mednarodnem prometu obračunajo enako kot storitve v Mobitelovem omrežju.

Možnost najema M:Stika je na voljo naročnikom vseh Mobitelovih naročniških paketov, razen nosilcev naročniških razmerij Paket NMT osnovni, Paket Podatkovni bonus ali Paket Telemetrija.

Uporabniki mobilnih telekomunikacij pa se lahko odločijo tudi za M:Stik s samostojno mobilno številko. Novo naročniško razmerje, imenovano Solo M:Stik, fizičnim in pravnim osebam ter samostojnim podjetnikom omogoča uporabo M:Stika kot samostojne komunikacijske naprave z lastno mobilno številko. Priključna taksa za naročniško razmerje Solo M:Stik znaša 11,87 €, mesečna naročnina pa 13,00 € (navedene cene vključujejo DDV).

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki