marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Na voljo je video način »dveh kamer« za paradna konja Huaweija


13.05.2019
Objavil: Dare Gliha

S posodobitvijo uporabniškega vmesnika EMUI 9.1 na različico B153 je uporabnikom telefonov Huawei P30 in P30 Pro omogočena funkcija dveh kamer za snemanje video posnetkov. Posodobitev je na telefone že začela prihajati, ne bodo je pa vsi uporabniki deležni naenkrat, ampak postopoma.

S pomočjo omenjenega načina lahko uporabniki ustvarijo video posnetke z deljenim zaslonom, in sicer hkrati z glavno kamero in s kamero s teleobjektivom. V posnetku sta zato sočasno predstavljeni dve perspektivi – tista, ki jo vidi glavni objektiv in tista, ki jo vidi teleobjektiv.
Način dveh kamer že sam omogoča izdelavo izjemnega video posnetka, možno pa ga je kombinirati z drugimi možnostmi videa, kot je z umetno inteligenco (AI) podprt urejevalnik. Pametna telefona P30 in P30 Pro sta prva telefona na trgu s čim takim in omogočata snemanje obsežnih prireditev s sočasnim podrobnim pogledom na sceno v središču. Na edinstven in osvežujoč način.

Telefona sta primerna za uporabnike, ki želijo video in fotografije profesionalne kakovosti. Način dveh kamer video možnosti namreč nadgradi z:

• zajemanjem širokega pogleda na prizor z več ozadja in več predmeti v video posnetku,
• sočasno povečavo na izbrani predmet na razdeljenem zaslonu,
• snemanjem iz dveh kotov - panoramski posnetek in posnetek od blizu -,
• možnostjo prilagajanja povečave in
• snemanjem ustvarjalnih posnetkov, ki celoviteje shranijo posebne življenjske trenutke.

Način dveh kamer je po posodobitvi uporabniškega vmesnika EMUI 9.1 poleg na modelu P30 na voljo tudi na modelu P30 Pro s teleobjektivom SuperZoom, ki podpira 5-kratno optično, 10-kratno hibridno in 50-kratno digitalno povečavo. Z občutljivostjo ISO 409.600 pa se dobro obnese tudi v šibkejši svetlobi. S pionirskim delom na napredni video tehnologiji ter neprestanih inovacij, pa Huawei daje uporabnikom v roke tudi nove možnosti snemanja ustvarjalnih video posnetkov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki