marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Mnogo je dobrih, a le eden je naj … Mobilnik leta 2017


28.11.2017
Objavil: Thomas Bergant

[url=http://www.mobile.si/mobilnik-leta-2017][img=http://www.mobile.si/elements/najmobilc2017-210x210.png][/img][/url]

Bliža se konec leta, zima je po toplem novembru počasi potrkala na vrata, na našem portalu pa je prišel čas za že tradicionalni izbor "mobilnik leta", katerega na našem portalu izbiramo že trinajsto leto zapored. Kot vsako leto lahko za vaš glas z malo sreče prejmete lepo nagrado.

Ker je mobilnih telefonov preveč, da bi v izboru sodelovali vsi, smo v uredništvu naredili seznam tistih, med katerimi boste Vi v dobrem mesecu izbrali mobilnik, ki bo dobil naziv "mobile.si mobilnik leta 2017". Za vaš glas pa lahko z malo sreče prejmete tudi eno izmed lepih nagrad.

Letos sta pokrovitelja izbora Samsung in Nokia za vas prispevala vsak po eno zanimivo nagrado, dodatne nagrado pa prispeva uredništvo portala mobile.si.

Nagrade so sledeče:

• 1 x Kamera Samsung Gear 360
• 1 x Mobilnik Nokia 3310
• 1 x Selfie stick mini

Kateri mobilnik bo zmagal letos? O tem boste odločali vi, na letošnjem izboru za mobilni telefon leta 2017. Zato vas vabimo, da razmislite kateri je vaš najboljši v tem letu in samo njemu oddate svoj glas!

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki