marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

V središču Ljubljane odpira vrata največja trgovina z Applovimi izdelki v Sloveniji


01.10.2011
Objavil: Thomas Bergant

Podjetje EPL bo v ponedeljek 3. oktobra, ob 17. uri na Kongresnem trgu v Ljubljani odprlo največjo trgovino Apple Premium Reseller v Sloveniji. Najsodobneje opremljeno trgovino bo slovesno odprl ljubljanski župan Zoran Janković, dogodek pa bosta povezovala Jonas Žnidaršič in Jure Godler.

Nova trgovina bo ponujala celoten nabor računalnikov Mac, revolucionarne iPade, predvajalnike iPod in pametne telefone iPhone ter dodatno opremo Appla in drugih proizvajalcev. Na dan otvoritve bo EPL kupcem omogočil nakup vseh izdelkov z 10-odstotnim popustom.

EPL, ki Applove izdelke prodaja že od leta 1999, se je s stare lokacije na Tržaški cesti preselil v središče Ljubljane, na pred kratkim popolnoma prenovljeni Kongresni trg. Poleg trgovine s statusom Apple Premium Reseller, ki je urejena po natančnih Applovih oblikovalskih smernicah in ponuja edinstveno izkušnjo nakupovanja, je na istem naslovu tudi največji servis Applovih izdelkov. EPL je namreč tudi pooblaščeni serviser za izdelke Apple (Apple Authorised Service Provider) z več kot 10-letnimi izkušnjami.

Trgovina EPL in njeno strokovno usposobljeno osebje bodo omogočali prav posebno doživetje blagovne znamke Apple, edinstveno nakupovalno izkušnjo in svetovanje tistim, ki se za izdelke Apple šele odločajo. Ogledati in preizkusiti si bo mogoče vse najnovejše Applove izdelke, od najnovejših namiznih in prenosnih računalnikov iMac, MacBook Air in MacBook Pro s tehnologijo Thunderbolt, vse različice iPada, najbolj zaželen telefon na svetu iPhone ter glasbene predvajalnike družine iPod. Bogat izbor dodatne opreme bo zagotovil, da bo vsak kupec v trgovini našel to, kar potrebuje.

Začetniki in napredni uporabniki bodo v EPL-ju lahko izkoristili brezplačne delavnice pod vodstvom strokovnjakov za fotografijo, video, glasbo in poslovne programske rešitve. Te jim bodo omogočile naprednejšo uporabo in izkoriščanje zmogljivosti računalnikov Mac in naprav iOS, na voljo pa jim bo tudi podpora za čim enostavnejši prehod s starega računalnika na Mac.

Apple izdeluje Mace, najboljše osebne računalnike na svetu, poleg tega pa tudi operacijski sistem OS X, programsko opremo iLife, iWork in profesionalne aplikacije. Apple je povzročil revolucijo digitalne glasbe s predvajalniki iPod in spletno glasbeno trgovino iTunes. Apple je z iPhonom in App Storom na novo definiral mobilno telefonijo, nedavno pa je predstavil magični iPad, ki postavlja temelje prihodnosti mobilnih medijev in računalnikov.

Vir slik: Facebook

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki