marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Natečaj M:Windows Phone 7 predstavlja več kot 40 aplikacij


29.07.2011
Objavil: Dare Gliha

Na natečaj M:Windows Phone 7, ki sta ga organizirala Microsoft Slovenija in Mobitel, je bilo pravočasno oddanih več kot 40 aplikacij za mobilnike Windows Phone 7, ki ustrezajo vsem potrebnim kriterijem. Brezplačne aplikacije so sedaj na voljo vsem uporabnikom pametnih telefonov Windows Phone 7 v spletni trgovini Marketplace in na spletnem mestu Tehnik. Vse aplikacije do 5. 9. 2011 sodelujejo v izboru najboljših.

Natečaj M:Windows Phone 7 je naletel na izvrsten odziv, saj je bilo pravočasno izdelanih veliko izvirnih in uporabnih aplikacij. Aplikacije, ki so prejele odobritev Microsoftovih strokovnjakov in izpolnjujejo vse zahtevane pogoje, teh je 43, so objavljene v spletni trgovini Marketplace ter na spletnem mestu Tehnik, kjer so podrobno predstavljene. Tako imajo uporabniki pametnih mobitelov z operacijskim sistemom Windows Phone 7 priložnost, da jih preizkusijo tudi sami. Hkrati lahko s svojimi glasovi sodelujejo pri izbiri najbolj inovativnih in uporabnih aplikacij natečaja M:Windows Phone 7, in sicer v treh različnih kategorijah: informativne vsebine, zabavne aplikacije in poslovne aplikacije. Glasovanje bo potekalo vse do 5. 9. 2011.

Avtorji najbolj priljubljenih aplikacij v posamezni kategoriji natečaja bodo prejeli mobilne telefone Windows Phone 7. Strokovna žirija bo nato izbrala še tri najboljše aplikacije natečaja M:Windows Phone 7; avtor najboljše aplikacije bo prejel 5.000 evrov, druge najboljše 2.000 in tretje najboljše aplikacije 1.000 evrov. Hkrati bo podeljena tudi nagrada za najboljšo idejo, avtor le-te pa bo prejel mobilnik Windows Phone 7. Poleg tega bodo vsi razvijalci aplikacij, ki so v skladu s pogoji natečaja oddali aplikacijo, dobili izjemno priložnost za sodelovanje na regijskem natečaju za najboljšo Windows Phone 7 aplikacijo z nagradnim skladom v višini 25.000 evrov.

Informacije o poteku nagradnega natečaja M:Windows Phone 7 so na voljo na spletnem mestu Tehnik, kjer so objavljena tudi navodila za prenos aplikacij in potek glasovanja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki