marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Nokia Lumia 1020 oktobra na voljo v Sloveniji


06.09.2013
Objavil: Dare Gliha

Nov paradni konj Nokia Lumia 1020, ki ga odlikujeta digitalni fotoaparat ločljivosti 41 milijonov točk in najnovejši operacijski sistem Windows Phone 8, bo v Sloveniji na voljo v začetku oktobra. Priporočena maloprodajna cena z vključenim DDV je 740 evrov.

Šest Carl Zeiss leč in tehnologija PureView so tisto, po čemer Nokia Lumia 1020 izstopa iz množice. Ti namreč poskrbijo za vrhunske zajete fotografije in video posnetke. Pohvali pa se lahko tudi s slikovnim tipalom ločljivosti 41 milijonov točk, optičnim stabilizatorjem slike, bliskavico Xenon in revolucionarno sposobnostjo povečevanja. Funkcija Nokia Pro Camera omogoča zajemanje fotografij pri super visoki ločljivosti, kar pomeni, da je možno že zajeto fotografijo povečati in približati. Potem lahko fotografijo uporabni vrti, spremeni velikost, obreže in enostavno deli s prijatelji.

Prednaložena funkcija Nokia reach recording uporabniku omogoča da posname stereo zvok tudi na najglasnejših koncertih. Ima namreč sposobnost, da prenese šestkrat večji zvočni tlak od ostalih mikrofonov v pametnih telefonih. Tako ima uporabnik v rokah še močnejše orodje za to, da zajame in deli prav vsak pomemben trenutek.

Pametni telefon Nokia Lumia 1020 poganja procesor 1,5 GHz dual core in deluje na najnovejšem Windows Phone 8 operacijskem sistemu. Izjemno občutljiv, 4,5-palčni (11,4-centimetrskim) zaslon AMOLED PureMotion HD+, pa je pred padci, udarci in močno dnevno svetlobo zaščiten s steklom Gorilla Glass 3.

Nokia Lumia 1020 bo na voljo v črni in beli barvi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki