marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Amis vstopa v svet mobilne telefonije z blagovno znamko AmisMobil


09.02.2012
Objavil: Thomas Bergant

Amis je ponudbo telekomunikacijskih storitev razširil na področje mobilnih komunikacij. Z blagovno znamko AmisMobil je ponudbo širokopasovnih storitev nadgradil z mobilno telefonijo. Ponudba AmisMobil je nastala v sodelovanju s partnerjem Si.mobil.

Uporabniki bodo lahko izbirali med številnimi naročniškimi paketi z vrsto dodatnih ugodnosti. Amis uvaja novost tudi pri poslovnih paketih mobilne telefonije, prvič na slovenskem trgu paketi vključujejo tudi brezplačne klice med velikima fiksnima in mobilnima omrežjema.

AmisMobil je celovita ponudba mobilne telefonije in širokopasovnih podatkovnih prenosov ter mobilnih telefonov in naprav. Nastala je v partnerskem sodelovanju z največjim zasebnim ponudnikom komunikacijskih storitev, Si.mobilom. Najboljšim paketom iz Si.mobilove ponudbe ZAME, ORTO ter PODJETNI so v Amisu dodali več dodatnih ugodnosti: brezplačne klice med stacionarnim omrežjem Amis in mobilnim omrežjem Si.mobil, brezplačen mobilni dostop do vsebin, podatkov in storitev na Amisovem omrežju ter 101 MB brezplačnega dodatnega prenosa podatkov mesečno.

Naročniki storitev AmisMobil lahko brezskrbno in brez stroškov kličejo med omrežjema Amis in Si.mobil, izkoriščajo ugodnosti dodatnega podatkovnega prenosa, združujejo širokopasovne in mobilne storitve na enem računu in tudi tako znižajo skupne stroške storitev.

Z mobilnim telefonom ali napravo (pametnim telefonom, tablico in prenosnim računalnikom) je mogoč brezplačen mobilni širokopasovni dostop do vseh vsebin, podatkov in storitev na omrežju Amisa. Uporabniki lahko brezplačno dostopajo do vsebin na vseh spletnih mestih Amisa, vključno s pregledovanjem e-pošte, svojih podatkov v oblaku, možnostjo nalaganja protivirusnih aplikacij, uporabo Mojega računa… S tem Amis učinkovito zagotavlja večjo uporabnost in dostopnost novih storitev. Primer je storitev varnega shranjevanja podatkov v oblaku Amis Album, kjer lahko domači uporabnik varno in preprosto, brez omejitve količine podatkov, shranjuje v oblaku svoje fotografije, filme, glasbo in druge datoteke. Naslednja novost bo povezana z AmisTV, ta bo postala dostopna tudi na mobilnih telefonih in napravah, ki temeljijo na operacijskem sistemu Android ali iOS. Obe storitvi sta primer delovanja fiksno-mobilne konvergence v praksi.

V poslovnem segmentu je Amis prvi ponudnik na slovenskem trgu, ki svojim poslovnim uporabnikom v okviru paketov aPODJETNI ter v povezavi s ponudbo fiksne poslovne IP telefonije omogoča brezplačne klice med velikima fiksnima in mobilnima omrežjema; Amis in Si.mobil.

»Amis je postal ponudnik dostopa in storitev na fiksnem ter mobilnem omrežju. Amisove storitve so sedaj dostopne skoraj povsod. Razvijamo nove dodatne storitve, ki jih mobilna raba dela še bolj uporabne in zanimive. Smo edini ponudnik, ki že nudi storitev popolnoma neomejenega shranjevanja v oblaku, kmalu bo za vse uporabnike mobilna tudi AmisTV. In vse to je šele začetek udejanjanja naše vizije stvarne in uporabne fiksno-mobilne konvergence,« je povedal direktor družbe Amis Boštjan Košak.

Ponudba AmisMobil vključuje naročniške pakete aZAME, aORTO ter aPODJETNI, ki so prepoznavni po črki pred imenom. Ponudba je namenjena naročnikom storitev Amis in tudi povezanim uporabnikom, ki niso naročniki. Naročniki storitev Amis bodo prejeli kupon z unikatno AmisMobil kodo, s katero bodo lahko sklenili naročniško razmerje za paket AmisMobil na vseh prodajnih mestih Si.mobila. Ugodnosti, ki jih prinaša AmisMobil, lahko Amisovi domači naročniki omogočijo tudi sorodnikom, prijateljem in znancem. Svoj kupon s kodo lahko namreč podarijo petim osebam. Za ponudbo in nakup mobilnih telefonov ter ostalih dodatnih storitev v okviru ponudbe AmisMobil veljajo enake cene in pogoji, kot pri standardni ponudbi Si.mobila. Amis bo za trženje storitev AmisMobil skrbel samostojno, v partnerstvu s Si.mobilom.

»V Si.mobilu na prvo mesto postavljamo odlično uporabniško izkušnjo. Zato smo z veseljem sklenili sodelovanje z Amisom, z zanesljivim partnerjem, ki preko kakovostne infrastrukture ponuja odlične storitve fiksne telefonije, interneta in televizije. Amisovi uporabniki, ki se bodo odločili za paket AmisMobil, bodo lahko odslej še ugodneje uživali ob Si.mobilovih mobilnih storitvah v največjem 3G omrežju v Sloveniji in tako doživeli edinstveno izkušnjo komunikacij v enem paketu,« je povedala Eva Aljančič, direktorica sektorja za marketing v družbi Si.mobil.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki