marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Oppo postal polnoleten


05.10.2022
Objavil: Dare Gliha

Kitajska blagovna znamka Oppo je dopolnila 18 let in tako postala "polnoletna". Ob tej priložnosti je podjetje ustanovilo globalno skupnost Oppo (community.oppo.com), ki bo delovala kot vključujoč in odprt ekosistem za vse uporabnike Oppo, da bi jim olajšala sodelovanje, interakcijo in izmenjavo informacij.

Skupnost bo delovala tudi kot središče za različne programe, ki jih je uvedel Oppo, vključno s programom ambasadorjev izdelkov Oppo, odprtim forumom O-Chat in programom Oppo Lifesetter. Program ambasadorjev izdelkov Oppo uporabnikom omogoča, da pred drugimi izkusijo Oppove najnovejše izdelke in inovacije, forum O-Chat pa uporabnikom z vsega sveta omogoča pogovore o Oppovih izdelkih in tehnologijah. Program Oppo Lifesetter pa vabi uporabnike, da delijo svoje življenjske zgodbe ter tako pomagajo in navdihujejo druge.

Z globalno skupnostjo Oppo namerava uporabnikom in tehnološkim navdušencem zagotoviti tudi bolj intuitiven in priročen način dostopa do informacij in posodobitev o Oppu in njegovih dejavnostih, hkrati pa jim zagotoviti kanal za komunikacijo z Oppovimi strokovnjaki, s katerimi lahko delijo svoje izkušnje in spoznanja o Oppovih izdelkih in storitvah.

Poleg tega bo globalna skupnost Oppo uporabnikom po vsem svetu zagotovila učinkovit kanal za neposredno medsebojno komunikacijo in pogovor o njihovih izkušnjah s storitvami in izdelki Oppo.

Oppo je še razkril, da ima trenutno več kot 2.500 servisnih centrov po vsem svetu, od 10. do 12. dne v mesecu pa bo v okviru dneva storitev Oppo svojim uporabnikom ponudil ekskluzivne ugodnosti v več kot 900 servisnih centrih v 24 državah.

Ob 18. obletnici je Oppo izdal tudi serijo dokumentarnih filmov, ki pripovedujejo zgodbe zaposlenih skupaj z Oppovo rastjo z njihovega zornega kota. Dokumentarne filme si lahko ogledate tukaj.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki