marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Procesorji Exynos prinašajo revolucijo informacijsko-razvedrilnih sistemov v Audijih


25.01.2017
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je napovedal sodelovanje v Progressive SemiConductor programu (PSCP) podjetja Audi. Samsung bo partnerski dobavitelj Exynos procesorjev, lastne rešitve sistema na čipu (SOC), ki se bodo implementirali v avtomobilske informacijsko-razvedrilne (IVI) sisteme znamke Audi.

PSCP program podjetja Audi je bil uveden leta 2010 z namenom hitre implementacije najnovejših standardov zmogljivosti in kakovosti za avtomobile. Samsung kot ključni partner bo dobavljal svoje vodilne Exynos procesorje za novo generacijo avtomobilskega informacijsko-razvedrilnega sistema vozil znamke Audi.

„Samsung s procesorji Exynos je dokazal, da so vodilni v tehnologiji, predvsem ko je govora o zmogljivosti, zanesljivosti in inovativnem oblikovanju ohišja,“ je povedal Alfons Phaller, vodja oddelka za razvoj avtomobilskih informacijsko-razvedrilnih (IVI) sistemov v podjetju Audi. „Audi in Samsung bosta skozi PSC program sodelovala z namenom omogočanja najboljše informacijske in multimedijske izkušnje na nivoju kakovosti, kot se pričakuje od znamke Audi“.

„Navdušeni smo, da smo del hitro napredujoče avtomobilske tehnologije,“ je povedal Charlie Bae, izvršni podpredsednik prodaje in marketinga pri LSI sistemih pri Samsung Electronics. “Popolnoma smo predani zagotavljanju zanesljive in učinkovite rešitve za Audi, ki bo uporabnikom prinesla neverjeten užitek v vožnji.“

Zahvaljujoč več operacijskim sistemom in možnosti prikaza na več zaslonih hkrati, vrhunski procesorji Eyxnos podpirajo delovanje štirih naprav in zaslonov v vozilu. Visoka zmogljivost računalniškega in grafičnega procesiranja zagotavlja izjemno natančen grafični uporabniški vmesnik na zaslonu za še boljšo uporabniško izkušnjo.

Procesorji Exynos, podjetja Samsung, od leta 2010 poganjajo najzmogljivejše pametne naprave, od pametnih telefonov in prenosnih računalnikov do navigacijskih sistemov, in tako zagotavljajo najboljšo uporabniško izkušnjo. S sprejetjem napredne tehnologije in optimizacije za avtomobile, je Samsung zavezan tudi k zagotavljanju vrhunske zmogljivosti za še varnejšo in udobnejšo vožnjo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki