marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Samsung osvojil kar 61 nagrad na iF Design Awards


12.02.2020
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je prejel 61 nagrad na svetovno priznanem mednarodnem forum iF Design Awards 2020. Samsung je prejel 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže.

“Samsung razvija inovacije za življenjski slog, ki odražajo trenutne trende in vpogled v potrebe uporabnikov v prihodnosti. Še naprej bomo zagotavljali uporabniške izkušnje, kakršne želijo in zahtevajo Samsung uporabniki, ter nudili edinstvene oblikovne rešitve z najinovativnejšimi tehnologijami,” je povedal Dontae Lee, izvršni podpredsednik in vodja centra za korporativno oblikovanje pri Samsung Electronics.

Poleg dveh zlatih nagrad (za Sero televizor in BESPOKE hladilnik) je Samsung prejel 34 nagrad iF Design Awards v kategoriji izjemno produktno oblikovanje za:
Galaxy Fold prepogljivi telefon, ki optimizira mobilno izkušnjo
Galaxy Watch Active2, pametno uro, ki ima elegantno silhueto z zmanjšano velikostjo okvirja za razširjeno izkušnjo gledanja
• Space Monitor, integrirano stojalo za monitor z objemko, ki poveča delovni prostor na pisalni mizi
• AirDresser, aparat za osvežitev oblačil, ki spominja na omaro ali navpično ogledalo
• Samsung indukcijsko kuhalno ploščo s prefinjenim videzom

Samsung je prejel 2 nagradi iF Design Awards v kategoriji oblikovanje embalaže za:
Embalažo Galaxy Fold prepogljivega telefona, ki vsebuje novo grafiko, prikazuje zloženo različico originalnega logotipa Galaxy
Embalažo Galaxy Note10 in Note10+ pametnih telefonov, ki je okolju prijazna, brez nepotrebnih elementov

Samsung je prejel 17 nagrad iF Design Awards v kategoriji komuniciranje za:
Prepogljivi uporabniški vmesnik za Galaxy Fold, ki nudi izjemno uporabniško izkušnjo
• Čustveni uporabniški vmesnik za klimatske naprave, ki potrebne informacije prikazuje s pomočjo "ambientalne osvetlitve"
• Samsung Flip intuitivni elektronski uporabniški vmesnik, ki digitalizira analogno izkušnjo

Samsung je prejel 8 nagrad iF Design Awards v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja za:
• GEMS (Sistem za izboljšanje gibanja in motiviranje), eksoskelet, ki pomaga pri popravljanju drže in pomaga pri spremljanju zdravja na mobilnih napravah
• Device Sync funkcijo, ki omogoča enostavno povezavo med napravami IoT s pomočjo prepoznavanja vida in tehnologij generativne vizualizacije v realnem času

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki