marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Samsung širi linijo Galaxy Note 3 z novimi barvnimi odtenki


03.12.2013
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je v svojem nenehnem stremenju k ustvarjanju inovativnih tehnologij z vrhunskim dizajnom danes predstavil novi barvni različici telefona Galaxy Note 3. Ta bo po septembrskem izidu zdaj poleg črne, bele in svetlo rožnate barve na voljo tudi v zlato-rožnato-beli, zlato-rožnato-črni in vinsko rdeči barvi.

Nove pridobitve v liniji Galaxy Note 3 združujejo prefinjen odtenek rožnato-zlate na črni ali beli napravi, kar ima za posledico dovršen dizajn. Obe različici dopolnjujeta revolucionarnegarožnato-zlatega Galaxy Gear, ki v kombinaciji z Note 3 uporabnikom nudi resnično integrirano in elegantno izkušnjo izdelkov Galaxy.

»Pri Samsungu razumemo, da uporabniki dojemajo mobilne naprave kot podaljšek svojega osebnega sloga. Zato smo predani k ustvarjanju novih, svežih rešitev, s katerimi naši uporabniki laže izrazijo svojo osebnost,« je pojasnil Younghee Lee, izvršni podpredsednik Globalnega marketinga, IT in mobilnih tehnologij pri Samsung Electronics. »Z uvedbo novih različic Galaxy Note 3 želimo našim modno zavednim strankam omogočiti, da s pomočjo tehnologije laže in uspešneje izrazijo svojo osebnost in okus.«

Naredite vsakdanje življenje posebno z Galaxy Note 3 in Galaxy Gear

Galaxy Note 3 pretvori vsakdanja opravila v užitek in uvaja inovativne značilnosti, s katerimi uporabniki laže izrazijosvojo osebno zgodbo. Oblika je nadgradnja sodobnega dizajna linije Galaxy, z dodatkom mehkih vzorcev na hrbtišču in prefinjenih spojev, ki so videti lepo z vseh strani. Z izboljšanim zaslonom, večjo zmogljivostjo večopravilnosti in pomembnimi izboljšavami funkcije S Pen je Galaxy Note 3 generator ustvarjalnosti, ki olajša vsakdanje življenje in naredi opravila zabavnejša.

Galaxy Gear je popoln spremljevalec Galaxy Note 3, saj uporabnikom omogoča svobodo izbire, kako, zakaj, kdaj in kje bodo povezani. Samsung je za usklajenost visoke mode in vrhunske funkcionalnosti pazljivo izbral materiale, barve in obliko, da bi ustvaril resnično eleganten kos tehnologije. Galaxy Gear je za zadovoljitev različnih okusov na voljo v šestih barvah: črni, bež, rožnato-zlati, oranžni, sivi in zeleni.

Zlato-rožnato-bela različica bo naprodaj na Kitajskem od decembra naprej, drugi barvni odtenki pa bodo nato na voljo posameznim tržiščem glede na njihovo povpraševanje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki