marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Samsung z naprednejšim vmesnikom za še boljšo uporabniško izkušnjo SMART TV


14.01.2016
Objavil: Dare Gliha

Vodilno južnokorejsko tehnološko podjetje Samsung je predstavilo novo uporabniško izkušnjo Samsung Smart TV z osveženim uporabniškim vmesnikom »Smart Hub« in novim pametnim daljinskim upravljalnikom Samsung. Izboljšave pametne televizije Samsung Smart TV zagotavljajo še bolj enostaven dostop do priljubljenih vsebin, zbranih na enem mestu in z le enim daljincem.

»Svet televizij se nenehno spreminja. Izbire in priključenih naprav je več kot kdaj koli prej, zato moramo ljudem poenostaviti odkrivanje in gledanje vsebine, ki jo želijo in kadar jo želijo,« pravi Won Jin Lee, izvršni direktor Visual Display Business pri podjetju Samsung Electronics. »V letu 2016 Samsungov vmesnik Smart Hub in pametni daljinec prinašata najbolj poenostavljeno, priročno in intuitivno uporabniško izkušnjo gledanja televizije. Ponujata izbiro in učinkovitost, ki jo potrošniki pričakujejo od današnje tehnologije za domače razvedrilo.«

Vmesnik Smart Hub: vse vaše priljubljene vsebine na enem mestu
Novi vmesnik Smart Hub predstavlja odmik od več različnih virov vsebin in naprav do ene integrirane platforme vsebin in storitev. Potrošniki bodo lahko zdaj neopazno preklapljali med linearno vsebino in vsebino OTT kot tudi drugimi povezanimi napravami, vključno z igralnimi konzolami ali predvajalniki Blue-ray. Zaradi prenovljenega vmesnika imajo uporabniki še boljši pregled nad priljubljenimi vsebinami in preprosto izberejo tisto, kar želijo gledati ali igrati. S tem je odpravljena ovira med viri in napravami, povezanimi s televizorjem, kar omogoča toliko hitrejši in enostavnejši dostop do želenih vsebin. Uporabniki si lahko tudi (po meri) prilagodijo svoj lastni vmesnik Smart Hub ter svoje priljubljene vsebine uredijo kar na svojem domačem zaslonu.

Pametni daljinec Samsung: enotni nadzor nad vsemi napravami, priključenimi na televizijo
Pametni daljinec Samsung služi kot enotna kontrolna enota za skoraj vse naprave, priključene na pametno televizijo Samsung Smart TV in tako odpravlja potrebo po več daljinskih upravljalnikih. Za televizor z več kot tremi zunanjimi napravami, ki so v povprečju priključene, pametni daljinec združi več daljinskih upravljalnikov v eno celostno napravo. Nov pametni daljinec je zgrajen na platformi Tizen in, zahvaljujoč samodejnemu prepoznavanju vira, omogoča hitrejši in enostavnejši dostop do zabave. Hitro prepozna naprave STB, OTT, predvajalnike Blue-ray, igralne konzole in druge naprave, priključene na televizor. Tako uporabnik potrebuje zgolj eno napravo za nadzor celotnega sistema za domačo razvedrilo.

Laboratorij uporabniške izkušnje Samsung: v iskanju tistega, kar si uporabniki resnično želijo
Nova pametna televizija Samsung Smart TV z nadgrajenim vmesnikom Smart Hub je bila deloma razvita v Samsungovem laboratoriju uporabniške izkušnje v Silicijevi dolini. »Uporabnikom smo želeli ponuditi novo vrsto izkušnje, ki temelji na integraciji TV v živo s storitvami oddajanja in drugimi viri vsebin,« je dejal Chris Turkstra, podpredsednik omenjenega laboratorija. »Nič več ne boste potrebovali več daljincev za nadzor posameznih naprav. Vse, kar potrebujete, je ena pametna televizija Samsung Smart TV.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki