marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Samsung z novim igralnim ploščkom in aplikacijo za mobilne naprave


18.12.2013
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics Co., Ltd, je predstavil igralni plošček GamePad za pametne telefone ter aplikacijo Mobile Console, s katerima bodo uporabniki izboljšali igralno izkušnjo na napravah iz linije Galaxy. Igralni plošček je Samsungov odgovor na vse bolj rastoče tržišče konzolnih iger, uporabnikom pa omogoča zabavno ter priročno napredno igralno izkušnjo – kadarkoli in kjerkoli.

Igralni plošček Smartphone GamePad v trenutku spremeni pametni telefon ali tablični računalnik linije Galaxy v prenosno igralno konzolo, ki jo seveda lahko uporabljate tudi doma. Je preprosto prenosljiv in ima vrhunsko oblikovano vzdržljivo jekleno ohišje. Priklop na mobilne naprave s 4—6,3-palčno diagonalo je enostaven, zato lahko uporabniki uživajo v igranju kjerkoli. Mobilne naprave linije Galaxy lahko povežemo tudi s TV zaslonom s pomočjo kabla HDMI ali funkcije zrcaljenja zaslona AllShare Screen Mirroring, s čimer dobimo izkušnjo konzolne videoigre v svoji dnevni sobi.

GamePad preprosto povežemo s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom s pomočjo Bluetootha. Naprednejše Samsungove naprave iz linije Galaxy, ki uporabljajo sistem Android 4.3, kot so Galaxy Note 3, S4, Note II in S III, se z igralnim ploščkom enostavno povežejo s pomočjo NFC (Near Field Communication), do iger pa dostopijo hitreje z gumbom »PLAY« na ploščku.

S pritiskom na ikono »Play« preprosto dostopimo do aplikacije Mobile Console, nove integrirane Samsungove aplikacije za zagon iger, ki se odpre s priklopom ploščka GamePad. Ta uporabnikom omogoča brskanje in nakup iger, ki so združljive s ploščkom. S tem lahko prihranimo veliko denarja, saj je s ploščkom moč uživati v igrah konzolne kakovosti, kot so Need for Speed, Most Wanted, Gameloftov Asphalt8, Airborne, Modern Combat 4: Zero Hour, Virtua Tennis™ Challenge, Ubisoftov Prince of Persia: The Shadow and the Flame. Aplikacijo Mobile Console si naložimo v storitvi Samsung Apps ali s pritiskom na gumb »PLAY« na ploščku, s čimer dostopimo do 35 iger, ki si jih lahko prenesete na svojo napravo, v letu 2014 pa pride še veliko novih.

Plošček GamePad je trenutno na voljo v nekaterih Evropskih državah, v prihodnjih tednih pa bo dostopen tudi na drugih trgih. Razpoložljivost je odvisna od posamezne države.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki