marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Samsung z optimiziranim spletnim iskalnikom za virtualna očala Gear VR


04.12.2015
Objavil: Dare Gliha

Družba Samsung predstavlja Samsung Internet za Gear VR, spletni iskalnik, razvit in optimiziran za uporabo na virtualnih očalih Gear VR. Samsung Internet za Gear VR je najnovejša storitev za uporabo v virtualni resničnosti in nov dodatek, ki bo še okrepil ekosistem VR vsebin.

Omenjena aplikacija uporabnikom omogoča intuitivno brskanje po spletu in uživanje v raziskovanju spletnih vsebin ter potopitev v realistično virtualno okolje, ne da bi bilo za to potrebno nalaganje vsebin na pametne telefone.

“Kot pionir v industriji mobilne virtualne resničnosti družba Samsung že od samega začetka uporabnikom ponuja izredno realistično izkušnjo v razvijajočem se svetu virtualne resničnosti,” je dejal Chan-Woo Park, podpredsednik oddelka za produktne strategije poslovanja IT in mobilnih komunikacij. “Povpraševanje po 360-stopenjskih in realističnih video vsebinah se nenehno in hitro veča, zato bo Samsung Internet za Gear VR obstoječi nabor VR vsebin še bolj obogatil. Hkrati bo v industriji postavil tudi nov standard za izkušnjo virtualne resničnosti.”

Uporabniki lahko kar direktno prek Samsung Interneta za Gear VR uživajo v vrsti spletnih vsebin, do katerih lahko dostopajo prek iskalnika, saj internet za VR podpira 360-stopenjsko in 3D predvajanje vsebin ter predvajanje prek spleta dostopnih video vsebin v formatu HTML5. To uporabnikom zagotavlja nepopisno uživanje v gledanju video vsebin v realističnem okolju, v katerega se lahko skorajda potopiš.

Čeprav brskanje po spletu poteka v virtualnem okolju, so pri Samsungu poskrbeli, da je ta izkušnja karseda intuitivna in preprosta: Samsung Internet za VR tako omogoča pisanje oz. vstavljanje teksta s pomočjo prepoznave glasu ali s tipkanjem po tipkovnici na zaslonu. Na voljo je tudi način Gaze Mode, ki uporabniku omogoča, da želeno funkcijo izbere in zažene tako, da vanjo preprosto usmeri pogled. Aplikacija omogoča tudi uvoz zaznamkov iz spletnega iskalnika na mobilni napravi, Samsung Interneta za Android, in ponuja še vrsto drugih funkcij, kot so Hiter dostop, Zaznamki, Upravitelj zavihkov in druge, ki pripomorejo k občutku domačnosti in že znanega.

Samsung Internet za Gear VR (v beta verziji) je od 2. decembra dalje moč naložiti prek spletne trgovine Oculus Store. Modeli, ki podpirajo Samsung Internet za Gear VR, so: Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy Note 4 (in tudi Galaxy Note 5) z Gear VR.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki