marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Sony Ericsson proizvaja najbolj zabavne pametne telefone


18.06.2010
Objavil: Dare Gliha

Xperia kupcem prinaša najboljšo izkušnjo komunikacije in zabave v zbirki pametnih telefonov, ki kupcem omogočajo izbiro glede velikosti in stila.

"Za vse pametne telefone Xperia X10, X10 mini in X10 mini pro bomo med njihovo življenjsko dobo pripravili nadgradnjo programske opreme za izboljšanje delovanja in za dodajanje nove izkušnje komunikacije in zabave. Na izbranih trgih bomo v tretjem četrtletju 2010 pametne telefone Xperia X10, X10 mini in X10 mini pro nadgradili z operacijskim sistemom Android 2.1. Status telefona Xperia X10 kot najboljšega večpredstavnostnega telefona z operacijskim sistemom Android bo še utrjen s HD snemanjem videov, ki bo sestavni del nadgradnje v tretjem četrtletju. V zadnjem četrtletju bo nadgradnja telefonu Xperia X10 omogočila brezžično povezavo do in prikaz vsebin na vašem televizijskem sprejemniku ter izboljšala aplikaciji Timescape in Mediascape," so povedali pri Sony Ericssonu.

Pametni telefoni Xperia osnovnim značilnostim v tej kategoriji dodajajo najboljšo zabavo v razredu, kot so aplikacije, e-pošta in hitra povezava do interneta, ki skupaj sestavljajo izkušnjo najbolj zabavnega pametnega telefona. Xperia X10 se nahaja na vrhu zbirke telefonov Xperia. Opremljena je s fotoaparatom z ločljivostjo 8,1 milijona slikovnih pik in zaslonom z diagonalo 10,1 cm, ki omogoča najboljšo izkušnjo ustvarjanja in ogleda večpredstavnosti v segmentu. Aplikacije Sony Ericsson, kot sta Mediascape in Timescape vam omogočajo organizirati vsebine in poživiti vašo večpredstavnost in komunikacijo.

Poleg lastnosti in aplikacij je za izkušnjo zabave bistvenega pomena oblika. Filozofijo ergonomskega oblikovanja Sony Ericsson sedaj uporabljamo preko celotnega portfelja, s čimer naši vrhunski tehnološki izdelki izgledajo in se uporabljajo odlično. Uporaba inovativnega oblikovanja nam omogoča, da pametne telefone Xperia ponujamo v različnih velikostih in oblikah.

Steve Walker, vodja trženja za izdelke pri Sony Ericsson, je dejal: »Vizija podjetja Sony Ericsson je blagovna znamka za komunikacijsko zabavo. Osredotočamo se na trg pametnih telefonov in predvsem na izdelavo najbolj zabavnih pametnih telefonov. Sony Ericsson je zaradi izkušenj z izdelavo telefonov Walkman in Cybershot ter tesnega sodelovanja z našim starševskim podjetjem Sony edinstveno postavljen za doseganje tega cilja.”

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki