marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Telekom Slovenije odslej s paketom, ki v eni mesečni naročnini združuje mobilne storitve, fiksni širokopasovni dostop, televizijo in fiksno telefonijo


17.06.2015
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije bo jutri, v četrtek, 18. junija, uporabnikom ponudil novi naročniški paket Modri, ki v eni mesečni naročnini združuje štiri storitve, s katerimi uporabniki pokrijejo vse svoje komunikacijske potrebe: mobilne storitve, fiksni širokopasovni dostop, televizijo in fiksno telefonijo.

Mesečna naročnina za paket Modri, ki med drugim vključuje optični dostop do interneta s hitrostmi do 100/20, neomejene pogovore v mobilnem in fiksnem omrežju, 3 GB prenosa podatkov v omrežju Telekoma Slovenije, promocijsko pa tudi programsko shemo Mega HD in neomejene klice prek fiksne telefonije v države EU, je 59,95 evra. Vsem novim naročnikom fiksnih storitev, ki bodo naročniško razmerje sklenili do 31. avgusta letos, Telekom Slovenije za določeno obdobje prizna še 5 evrov popusta.

Paket Modri pri uporabi mobilnih storitev omogoča neomejene pogovore v vsa slovenska omrežja, neomejena sporočila ter 3 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Ob tem paket vključuje še neomejene klice prek fiksne telefonije v vsa slovenska omrežja, promocijsko do konca avgusta pa tudi v države EU, internetni dostop prek optičnih povezav s hitrostmi 100 Mbit/s do uporabnika in 20 Mbit/s od uporabnika (ali do 20/1 VAR na adsl2+, do 30/5 VAR na vdsl2b in 50/20 na OŠO) ter storitev televizije. Naročniki, ki bodo naročniško razmerje za paket Modri sklenili do konca letošnjega avgusta, bodo imeli vklopljeno brezplačno nadgradnjo v programsko shemo Mega HD (sicer je vključena programska shema Standard) z več kot 215 programi, ki jo bodo lahko po želji brezplačno podaljševali vsaka dva meseca. V paket je vključen brezplačni najem prvega TV-komunikatorja, naročniki pa imajo možnost, da v naročniško razmerje za 10 evrov mesečno vključijo tudi dodatno mobilno številko.

V akcijskem obdobju od 18. junija do 31. avgusta 2015 bodo novi naročniki fiksnih širokopasovnih storitev Telekoma Slovenije, ki bodo sklenili naročniško razmerje za paket Modri z vezavo, prejeli poseben popust. Naročniki ob vezavi za 24 mesecev prejmejo popust na mesečno naročnino v višini 5 evrov (naročnina s popustom: 54,95 evra) za prvih 12 mesecev, ob vezavi za 12 mesecev pa prejmejo navedeni popust za 4 mesece.

Naročniško razmerje za paket Modri lahko do 31. avgusta 2015 sklenejo novi ali obstoječi naročniki storitev Mobitel in/ali SiOL, ki so zasebni uporabniki. Storitve, ki jih paket omogoča, vključno z brezplačnimi klici prek fiksne telefonije v države EU in programsko shemo Mega HD, pa lahko nato uporabljajo do nadaljnjega.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki