marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Tušmobil z najbolj ugodnim paketom, ki ponuja tudi prenos podatkov v tujini


17.11.2014
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil je kot tretji največji mobilni operater v Sloveniji že v preteklosti z inovativnimi in cenovno ugodnimi ponudbami dokazal, da zna prisluhniti potrebam svojih uporabnikov. Po jeseni predstavljenih novih naročniških paketih neomejene komunikacije Premium danes predstavlja nadgradnjo – paket Svetovni Premium.

Ta poleg neomejene komunikacije v Sloveniji ponuja še prenos podatkov v tujini in s tem posega na področje, ki so ga do sedaj slovenski uporabniki že težko pričakovali.

Tušmobil je najboljše v letošnji ponudbi prihranil za konec leta in drastično posegel v ponudbo na področju prenosa podatkov v tujini. Nov naročniški paket Svetovni Premium uporabnikom v Tušmobilovem omrežju prinaša neomejene klice ter sms-e in mms-e, ob tem pa še 2 GB prenosa podatkov, ki ju lahko porabijo tudi v državah Evropske unije, na Norveškem ter celo v Združenih državah Amerike. Brezskrbna komunikacija je pri Tušmobilu dostopna že za 14,90 evra na mesec, paket pa je na voljo v omejenih količinah, zato uporabnikom svetujejo, da si čimprej zagotovijo svojega.

»S paketom Svetovni Premium smo želeli prisluhniti vsem, ki veliko potujejo in potrebujejo prenos podatkov tudi v tujini, zato smo za ceno paketa Premium M ponudili še 2 GB prenosa podatkov v Sloveniji ali tujini. S tem posegamo na področje, kjer si naši uporabniki resnično želijo sprememb in tovrstnih pobud, hkrati pa jim za morebitno praznično nakupovanje ali vstop v novo leto v tujini omogočamo brezskrbno brskanje po svetovnem spletu preko njihovega mobilnika,« so povedali pri Tušmobilu. Uporabniki lahko paket naročijo v 9 lastnih multimedijskih centrih in 61 posredniških poslovnih enotah po vsej Sloveniji ali pa kar iz naslanjača preko spletne strani tusmobil.si. Hkrati pa podjetje vsem, ki se želijo prepričati v kakovost njihovih storitev in omrežja, na voljo ponuja brezplačno 7-dnevno testno obdobje.

Z novim paketom Tušmobil ponovno dokazuje, da ponuja največ za najmanj denarja in ne preseneča, da že vrsto let zapored ohranja naziv najhitreje rastočega slovenskega mobilnega operaterja z že skoraj 300.000 uporabniki. Te so uspeli prepričati ne le z inovativno, uporabnikom prijazno ponudbo temveč tudi z odlično uporabniško izkušnjo, ki jo omogočajo z lastnim tehnološko naprednim omrežjem Nokia Solution and Networks. S preko 580 baznimi postajami, postavljenimi v zgolj nekaj letih, dosegajo že 98,90-odstotno pokritost prebivalstva, hkrati pa omenjeno omrežje nenehno nadgrajujejo in izboljšujejo, da bi uporabnikom zagotovili kar najboljšo mobilno komunikacijo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki