marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

članki

Tušmobilovi naročniški paketi in storitve so brez mej


30.11.2010
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil je tri leta po prihodu na slovenski mobilni trg inovativno prenovil svoje naročniške pakete. Bili so prvi, ki so ponudili določeno količino storitev za vnaprej znano ceno, zdaj pa so prvi, ki za znano ceno v okviru dodeljenih enot ponujajo poljubno število različnih mobilnih storitev.

Odločitev uporabnika je, koliko klicev, poslanih sms ali mms sporočil oziroma prenosa podatkov bo porabil. Vse skupaj pa Tušmobil omogoča v svojem tehnološko najsodobnejšem in do okolja najprijaznejšem mobilnem omrežju v Sloveniji, s katerim pokriva 97,28 % prebivalstva, s širokopasovnim mobilnim internetom pa je na drugem mestu med operaterji z 72,38-% pokritostjo.

Prenovljeni Tušmobilovi naročniški paketi ponovno postavljajo nove standarde na slovenskem mobilnem trgu. Pri Tušmobilu so bili prvi, ki so uporabnikom pred tremi leti ponudili vnaprej znane količine klicev, sms in mms sporočil ter prenosa podatkov za fiksne cene naročnine. S prenovljeno ponudbo pa uporabnikom sedaj prepuščajo popolno svobodo pri uporabi mobilnih storitev. »Nov koncept prinaša popoln pregled nad mesečno porabo, za samo tiste storitve, ki jih uporabniki zares potrebujejo ter fleksibilnost, s katero si lahko pakete vsakdo ukroji po svoji meri,« pojasnjuje direktor področja trženja pri Tušmobilu Marko Fujs. To pomeni, da naročnik plača fiksno mesečno naročnino za izbrani paket in vsak mesec prejeme v naprej znano količino enot, ki jih lahko porabi za vse storitve, torej klice v vsa slovenska omrežja, SMS ali MMS sporočila in za prenos podatkov v drugem največjem UMTS omrežju v državi. Vsi naročniki, ki imajo sklenjene veljavne anekse v nekdanjih naročniških paketih, bodo le-te lahko obdržali do izteka pogodbenega razmerja. Vsi, ki pa z aneksi niso zavezani k starim paketom, pa se lahko že danes odločijo za nove pakete in telefone.

Tušmobilovi naročniki bodo lahko izbirali med štirimi novimi paketi: BREZMEJNIH 200 za 9 EUR mesečne naročnine prinaša 200 enot, BREZMEJNIH 1000 za 19 EUR 1000 enot, BREZMEJNIH 2000 za 29 EUR 2000 enot, BREZMEJNIH X pa za 59 EUR praktično neomejeno količino enot. Enote, vključene v pakete, veljajo hkrati za vse storitve; klice v vsa slovenska mobilna in fiksna omrežja, SMS sporočila, MMS sporočila, prenos podatkov. Odločitev, za katere storitve jih boste porabili, je v celoti prepuščena uporabniku. Svoj izbrani paket lahko uporabniki dopolnijo z enim od dodatnih BONUS paketov in tako ustvarijo individualno prilagojeni paket. BONUS 200 prinaša za 5 EUR 200 dodatnih enot, BONUS 500 pa za 10 EUR 1000 enot.

So pa ob tem v Tušmobilu za vse, ki jim je prejšnja vizija naročniških paketov ljubša, v ponudbi pustili še nekaj najbolj atraktivnih naročniških paketov. KLASIK 5 za 5 EUR mesečne naročnine prinaša 50 minut klicev v vsa slovenska omrežja, KLASIK 20 za 20 EUR mesečne naročnine 200 minut klicev, 200 SMS in MMS sporočil ter 200 MB prenosa podatkov, KLASIK 30 pa za 30 EUR 500 minut klicev, 500 SMS ali MMS sporočil in 500 MB prenosa podatkov. Ob tem v ponudbi ostajata še prodajna hita - paket VESOLJE in prvi slovenski naročniški paket brez naročnine tušmobil BREZ.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki