marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPrihaja AI Agent, osebni asistent, ki je vedno na voljo
20.09.2024

HONOR je med osrednjo predstavitvijo na sejmu IFA 2024 v Berlinu predstavil prvega AI Agenta na napravi za odprti ekosistem, ki bo premierno predstavljen na prihajajoči vodilni seriji pametnih telefonov HONOR Magic 7.

slikaHuawei prevladuje v sektorju nosljivih naprav
18.09.2024

Poročilo organizacije IDC razkriva, da Huawei kljub močni konkurenci na trgu nosljivih naprav utrjuje zaupanje med potrošniki. Ker smo tik pred predstavitvijo novih naprav, to pomeni, da je podjetje pripravljeno tekmovati na najvišji ravni.

slikaHONOR na IFI s kar 39 medijskimi nagradami
16.09.2024

HONOR je minulem sejmu IFA, ki je potekal v Berlinu, prejeli kar 39 nagrad „Best of IFA“. Nagrajene naprave poudarjajo HONOR-jevo zavezanost vrhunskemu oblikovanju in inovacijam, osredotočenim na človeka, v različnih kategorijah izdelkov.

slikaŠtudija potrdila visoko natančnost ure Samsung Galaxy Watch
13.09.2024

Samsung je skupaj z Univerzo v Michiganu objavil, da je Center za znanost o človeški zmogljivosti in športu (HPSSC) Univerze v Michiganu, ki je znan po celostnih in obsežnih raziskavah in izobraževanju na področju športa, vadbe in človeške zmogljivosti, potrdil visoko natančnost funkcij sledenja telesni pripravljenosti ure Samsung Galaxy Watch.

članki

Prihaja AI Agent, osebni asistent, ki je vedno na voljo


20.09.2024
Objavil: Dare Gliha

HONOR je med osrednjo predstavitvijo na sejmu IFA 2024 v Berlinu predstavil prvega AI Agenta na napravi za odprti ekosistem, ki bo premierno predstavljen na prihajajoči vodilni seriji pametnih telefonov HONOR Magic 7.

HONOR AI Agent je revolucionaren osebni asistent, ki je vedno na voljo, ter je zasnovan za izboljšanje in poenostavitev vsakdanjega življenja uporabnikov. Z intuitivnim razumevanjem zahtev in namenov uporabnikov s pomočjo analize jezika in tehnologije zavedanja uporabniškega vmesnika (UI) lahko AI Agent, ki se uči iz njihovih navad in okolja naprave, inteligentno sprejema odločitve v različnih aplikacijah in storitvah. Ta sposobnost mu omogoča, da avtomatizira zapletene naloge.

HONOR je prikazal, kako lahko z nekaj preprostimi glasovnimi ukazi na svojih pametnih telefonih poišče in prekliče nezaželene naročnine v različnih aplikacijah.

Pri tej inovaciji ne gre le za tehnološki preskok, napoveduje novo dobo, v kateri se umetna inteligenca brezhibno vključuje v naše vsakdanje rutine ter izboljšuje vsakodnevno produktivnost in učinkovitost.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki