marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei predstavil nov sistem za nosljive naprave TruSense
06.09.2024

Na inovacijah temelječ sistem Huawei TruSense predstavlja nov mejnik pri zagotavljanju natančnega in znanstveno utemeljenega spremljanja zdravja in vadbe. Huawei je na trg pametnih ur in športnih zapestnic vstopil pred 11 leti in od takrat dobavil več kot 150 milijonov izdelkov ter prepričal več kot 520 milijonov uporabnikov aplikacije Zdravje (Huawei Health).

slikaSony dobil nagrado EISA 2024 v kategoriji pametni telefon leta za ustvarjalce
04.09.2024

Sony ponosno sporoča, da so ocenjevalci organizacije EISA znova prepoznali in nagradili kakovost ter inovacije njihovih izdelkov, ki so prejeli skupno 7 nagrad EISA 2024, kar potrjuje njihovo zavezanost ustvarjanju vrhunskih in inovativnih izdelkov. Med njimi je tudi nagrada za pametni telefon za ustvarjalce, podeljena telefonu Sony Xperia 1 VI.

TelekomTelekom Slovenije napoveduje enotno mobilno številko na več napravah
03.09.2024

Telekom Slovenije je v sodelovanju z vodilnimi ponudniki v svoje omrežje že integriral napredno tehnološko rešitev, s katero bo uporabnikom v kratkem omogočil še boljšo izkušnjo uporabe pametnih ur in drugih nosljivih naprav. S podporo za različne proizvajalce in modele, vključno znamke Apple, Google in Samsung, bodo lahko uporabniki prek eSIM kartice na več napravah uporabljali enotno številko.

slikaHuawei petič zapored osvojil nagrado EISA za najboljšo pametno uro
02.09.2024

Med številnimi pametnimi urami, ki so se letos potegovale za priznanje »EISA 2024-2025 Best Smartwatch Award«, je tega kot edina prejela Huawei Watch 4 Pro Space Edition. Podjetje Huawei je to nagrado prejelo že peto leto zapored, s čimer dokazuje prevladujoč tržni položaj.

članki

V Ljubljani predstavljena serija telefonov HONOR 200


05.07.2024
Objavil: Dare Gliha

HONOR je ekskluzivno za slovensko premiero telefonov serije HONOR 200 nove naprave predstavil na zeleni terasi azijske restavracije Shambala. Gostje so sodelovali v ustvarjanju portretov z umetno inteligenco, ter spoznali nekaj funkcij novih telefonov, ki združujejo umetnost in tehnologijo. Predstavitev nove serije je popestril tudi Žan Serčič, ki je s svojimi melodijami ustvaril uvod v poletje.

Sodelovanje s pariškim Studiem Harcourt in svetovno znanim modnim fotografom Rankinom

HONOR je na dogodku izpostavil sodelovanje s pariškim Studiem Harcourt in napovedal novo z modnim fotografom Rankinom. Gostom je omogočil iz prve roke preizkusiti zmogljivosti portretnih studiev, ki jih je zagotovil Studio Harcourt. To sodelovanje poudarja sposobnosti kamer serije HONOR 200, ki omogočajo zajemanje profesionalnih portretov in drugih visokokakovostnih fotografij studijske kakovosti kar na pametnih telefonih. Z združevanjem strokovnega znanja in izdelave Studia Harcourt z vrhunskimi zmogljivostmi umetne inteligence na ravni platforme HONOR 200 Pro uporabnikom omogoča upravljanje svetlobe in sence na podlagi portretov kakovosti studijskega razreda – tako, da vsakič dobijo popolno fotografijo.

O prihajajočem sodelovanju s priznanim portretnim fotografom Rankinom, ki je svetovno znan po svojih ikoničnih fotografijah slavnih osebnosti - vključno s kraljico Elizabeto II., Davidom Bowiejem in Kate Moss, napovedujejo več razkriti tekom poletja.

Dogodka se je udeležil tudi Peter Zhu Di, generalni direktor podjetja HONOR za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Avstrijo, ki je povedal: "Ponosni smo, da lahko predstavimo najnovejši mejnik na naši poti: serijo HONOR 200 – mojstra portretov. Glavna značilnost serije HONOR 200 je napredna portretna fotografija z umetno inteligenco, razvita v sodelovanju s Studiem Harcourt in priznanim fotografom Rankinom, ki ponuja portrete studijske kakovosti z glavno kamero 50 MP in specializiranimi slogi Harcourt za osupljive slike profesionalne kakovosti."

Telefona serije HONOR 200 – HONOR 200 in HONOR 200 Pro, sta vse do 14. julija 2024 pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih na voljo v sklopu posebne ponudbe. Ob nakupu HONOR 200 ali HONOR 200 Pro do 14. julija tako prejmete kar nekaj daril ob nakupu.

HONOR je z novo serijo 200 ponovno dokazal svojo zavezanost k inovacijam, ki izboljšujejo uporabniško izkušnjo. Z vrhunskimi funkcijami in dizajnom, ki je vedno navdihnjen z naravo, je serija HONOR 200 pripravljena na preoblikovanje življenjskih slogov uporabnikov po vsem svetu, tudi v Sloveniji.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki