marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei prevladuje v sektorju nosljivih naprav
18.09.2024

Poročilo organizacije IDC razkriva, da Huawei kljub močni konkurenci na trgu nosljivih naprav utrjuje zaupanje med potrošniki. Ker smo tik pred predstavitvijo novih naprav, to pomeni, da je podjetje pripravljeno tekmovati na najvišji ravni.

slikaHONOR na IFI s kar 39 medijskimi nagradami
16.09.2024

HONOR je minulem sejmu IFA, ki je potekal v Berlinu, prejeli kar 39 nagrad „Best of IFA“. Nagrajene naprave poudarjajo HONOR-jevo zavezanost vrhunskemu oblikovanju in inovacijam, osredotočenim na človeka, v različnih kategorijah izdelkov.

slikaŠtudija potrdila visoko natančnost ure Samsung Galaxy Watch
13.09.2024

Samsung je skupaj z Univerzo v Michiganu objavil, da je Center za znanost o človeški zmogljivosti in športu (HPSSC) Univerze v Michiganu, ki je znan po celostnih in obsežnih raziskavah in izobraževanju na področju športa, vadbe in človeške zmogljivosti, potrdil visoko natančnost funkcij sledenja telesni pripravljenosti ure Samsung Galaxy Watch.

slikaXiaomi naj bi lastni čip 5G začel uporabljati v prvi polovici leta 2025
11.09.2024

Xiaomi že nekaj časa izdaja telefone s čipi Qualcomma, MediaTeka in šanghajskega podjetja Unisoc. V začetku tega leta so poročali, da sta Xiaomi in Unisoc združila moči pri skupnem razvoju 4nm čipovja, po novem pa naj bi se prvi čipovje z blagovno znamko Xiaomi iz tega sodelovanja pojavilo v začetku leta 2025.

članki

HONOR na IFI s kar 39 medijskimi nagradami


16.09.2024
Objavil: Dare Gliha

HONOR je minulem sejmu IFA, ki je potekal v Berlinu, prejeli kar 39 nagrad „Best of IFA“. Nagrajene naprave poudarjajo HONOR-jevo zavezanost vrhunskemu oblikovanju in inovacijam, osredotočenim na človeka, v različnih kategorijah izdelkov.

HONOR Magic V3 je ob svojem prvem nastopu na evropski sceni na sejmu IFA 2024 v Berlinu požel veliko pohval vodilnih svetovnih tehnoloških medijev. TechRadar je napravi podelil naziv „Best of IFA 2024“ in zapisal: „Popolnoma neverjetno jo je držati v roki in občutiti, kako tanka je.“ Temu mnenju se je pridružil tudi Trusted Reviews, ki je izpostavil revolucionarno debelino HONOR Magic V3 in zapisal: „Ta naprava se uvršča med najtanjše preklopne naprave, ki smo jih kdajkoli imeli v rokah, in zaradi česar še dodatno izstopa.“ Evforija se je nadaljeval pri Android Authority, ki je poudaril potencial HONOR Magic V3 pri preoblikovanju trga preklopnih naprav, in zapisal: „ HONOR Magic V3 je najtanjša preklopna naprava v stilu knjige na svetu“. Te pohvale uglednih tehnoloških medijev poudarjajo HONOR-jev uspešen preboj v ospredje preklopne tehnologije, saj HONOR Magic V3 postavlja nova merila za oblikovanje in funkcionalnost v konkurenčnem okolju vodilnih naprav.

HONOR MagicBook Art 14 je na sejmu IFA 2024 prav tako pritegnil pozornost vodilnih tehnoloških medijev. XDA Developers je izpostavil popolno ravnovesje med kakovostjo zaslona in inovativno snemljivo kamero ter zapisal: „ Preprosta genialnost te ideje je ravno tisto, kar rad vidim, ko podjetja poskušajo nove rešitve.“ Yanko Design je bil prav tako še posebej navdušen nad inovativno zasnovo, ki je vodilna v panogi, in komentiral: "HONOR je pravzaprav najbolje obvladal Appleov MacBook Notch." Ti komentarji poudarjajo HONORjevo zavezanost inovacijam, zaradi česar je HONOR MagicBook Art 14 vodilni na konkurenčnem trgu ultralahkih prenosnih računalnikov.

HONOR MagicPad2 je bil na sejmu IFA 2024 zelo dobro sprejet, saj so vrhunski tehnološki mediji pohvalili njegove izjemne avdiovizualne zmogljivosti in napredno tehnologijo za zaščito oči. Časopis Android Headlines se je osredotočil na produktivnost in vizualno zmogljivost ter pohvalil, da je „nova HONOR-jeva tablica HONOR MagicPad2 najmočnejša tablica z operacijskim sistemom Android na trgu“. Les Numeriques je bil navdušen nad poglobljeno produktivno izkušnjo tabličnega računalnika in je zapisal, da je HONOR MagicPad2 „vrhunski tablični računalnik z umetno inteligenco za povečanje produktivnosti“.

Navdušenje nad najnovejšimi inovacijami HONOR-ja na sejmu IFA 2024 potrjuje zavezanost znamke k premikanju tehnoloških meja in zagotavljanju izjemne uporabniške izkušnje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki