marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei prevladuje v sektorju nosljivih naprav
18.09.2024

Poročilo organizacije IDC razkriva, da Huawei kljub močni konkurenci na trgu nosljivih naprav utrjuje zaupanje med potrošniki. Ker smo tik pred predstavitvijo novih naprav, to pomeni, da je podjetje pripravljeno tekmovati na najvišji ravni.

slikaHONOR na IFI s kar 39 medijskimi nagradami
16.09.2024

HONOR je minulem sejmu IFA, ki je potekal v Berlinu, prejeli kar 39 nagrad „Best of IFA“. Nagrajene naprave poudarjajo HONOR-jevo zavezanost vrhunskemu oblikovanju in inovacijam, osredotočenim na človeka, v različnih kategorijah izdelkov.

slikaŠtudija potrdila visoko natančnost ure Samsung Galaxy Watch
13.09.2024

Samsung je skupaj z Univerzo v Michiganu objavil, da je Center za znanost o človeški zmogljivosti in športu (HPSSC) Univerze v Michiganu, ki je znan po celostnih in obsežnih raziskavah in izobraževanju na področju športa, vadbe in človeške zmogljivosti, potrdil visoko natančnost funkcij sledenja telesni pripravljenosti ure Samsung Galaxy Watch.

slikaXiaomi naj bi lastni čip 5G začel uporabljati v prvi polovici leta 2025
11.09.2024

Xiaomi že nekaj časa izdaja telefone s čipi Qualcomma, MediaTeka in šanghajskega podjetja Unisoc. V začetku tega leta so poročali, da sta Xiaomi in Unisoc združila moči pri skupnem razvoju 4nm čipovja, po novem pa naj bi se prvi čipovje z blagovno znamko Xiaomi iz tega sodelovanja pojavilo v začetku leta 2025.

članki

Huawei prevladuje v sektorju nosljivih naprav


18.09.2024
Objavil: Dare Gliha

Poročilo organizacije IDC razkriva, da Huawei kljub močni konkurenci na trgu nosljivih naprav utrjuje zaupanje med potrošniki. Ker smo tik pred predstavitvijo novih naprav, to pomeni, da je podjetje pripravljeno tekmovati na najvišji ravni.

Podatki kažejo, da se je Huawei po zaslugi 55,1 odstotnega medletnega povečanja števila dobavljivih naprav zavihtel na prvo mesto, kjer vztraja že dve zaporedni četrtletji. To odraža zaupanje potrošnikov v njihove nosljive izdelke, ki izpolnjujejo njihove življenjske zahteve, in utrjuje vodilni položaj na trgu.

Na obzorju novi modeli pametnih ur
Poudarek bližajoče predstavitve bo nova generacija pametnih ur serije Huawei Watch GT. Novi modeli bodo zagotovo vključevali nedavno predstavljeni sistem Huawei TruSense, ki obljublja še natančnejše in celovitejše sledenje zdravju in telesni pripravljenosti. Ker uvaja številna funkcije, povezane s spremljanjem zdravja, lahko ponovno pričakujemo velik skok, česa so na tem področju sposobne pametne ure.

Kar zadeva oblikovanje, naj bi nova serija Huawei Watch GT presegla meje mode in vsestranskosti. Že razkrite podrobnosti nakazujejo geometrijske oblike z ostrimi robovi in uporabo vrhunskih materialov, kot sta kovinska zlitina titana in bela keramika. Z elegantnim in inovativnim oblikovanjem bo Huawei brez dvoma ponovno pretresel ponudbo na trgu pametnih ur.

Zamah bo analizirala ura
Izrednih izboljšav bo deležna tudi pametna ura Huawei Watch Ultimate, ki naj bi na podlagi napovedi uvedla športni način, osredotočen na golf. Ta ne bi mogel priti v bolj primernem času, ko narašča število uporabnikov, ki v svojih nosljivih napravah iščejo specializirane funkcije za spremljanje hobijev in izbranih telesnih dejavnosti. Nova tekstura in keramična luneta v dveh barvah, pa naj bi povečalo estetsko privlačnost te nadvse zanimive in zmogljive pametne ure.

Naslednja raven natančnosti merjenja krvnega tlaka
Huawei je med predstavitvijo sistema TruSense nakazal, da se bo osredotočil na razširitev zmožnosti sledenja zdravju, pri čemer poročila kažejo, da bo morda uvedel ambulantno spremljanje krvnega tlaka (ABMP) v novi generaciji pametne ure Huawei Watch D. Ta bo morda prva pametna ura na svetu, ki podpira dinamično spremljanje krvnega tlaka.

Spomnimo, da je leta 2021 pametna ura Watch D prejela medicinski certifikat CE za področje Evropske unije in bila obenem dobro sprejeta med potrošniki ravno zaradi sposobnosti hitrega in nezahtevnega merjenja srčnega utripa.

Predstavitev novih naprav je napovedana za jutri, 19.septembra 2024.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki