marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na IFI s kar 39 medijskimi nagradami
16.09.2024

HONOR je minulem sejmu IFA, ki je potekal v Berlinu, prejeli kar 39 nagrad „Best of IFA“. Nagrajene naprave poudarjajo HONOR-jevo zavezanost vrhunskemu oblikovanju in inovacijam, osredotočenim na človeka, v različnih kategorijah izdelkov.

slikaŠtudija potrdila visoko natančnost ure Samsung Galaxy Watch
13.09.2024

Samsung je skupaj z Univerzo v Michiganu objavil, da je Center za znanost o človeški zmogljivosti in športu (HPSSC) Univerze v Michiganu, ki je znan po celostnih in obsežnih raziskavah in izobraževanju na področju športa, vadbe in človeške zmogljivosti, potrdil visoko natančnost funkcij sledenja telesni pripravljenosti ure Samsung Galaxy Watch.

slikaXiaomi naj bi lastni čip 5G začel uporabljati v prvi polovici leta 2025
11.09.2024

Xiaomi že nekaj časa izdaja telefone s čipi Qualcomma, MediaTeka in šanghajskega podjetja Unisoc. V začetku tega leta so poročali, da sta Xiaomi in Unisoc združila moči pri skupnem razvoju 4nm čipovja, po novem pa naj bi se prvi čipovje z blagovno znamko Xiaomi iz tega sodelovanja pojavilo v začetku leta 2025.

slikaSamsung One UI 6.1.1 razširja najnovejše funkcije Galaxy AI
09.09.2024

Samsung je napovedal razširitev uporabniškega vmesnika One UI 6.1.1, ki bo z novo posodobitvijo prinesel najnovejše funkcije Galaxy AI v več naprav Galaxy. Z razširjanjem, ki se bo začelo v tem mesecu, bo posodobitev razširila funkcije umetne inteligence Galaxy Z Fold6 in Z Flip6 na prejšnje modele, vključno s serijami Galaxy S24, S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 in Tab S9.

članki

Oppo in Ericsson sta podpisala dogovor o navzkrižnem licenciranju patentov 5G


31.07.2024
Objavil: Dare Gliha

Družbi Oppo in Ericsson sta podpisali globalni sporazum o sodelovanju pri navzkrižnem licenciranju patentov 5G. V skladu z večletnim dogovorom bo Oppo plačeval licenčnine za uporabo tehnologije 5G v svojih prihodnjih napravah, partnerja pa bosta sodelovala tudi pri testiranju naprav in dejavnostih trženja.

Feng Ying, glavni direktor za intelektualno lastnino pri Oppu, je dejal, da je partnerstvo še en korak za Oppo k vzpostavitvi dolgoročnega zdravega portfelja IP (intelektualne lastnine), proizvajalec s sedežem v Shenzhenu pa se veseli reševanja sporov glede IP s „prijaznimi pogajanji z vzajemnim spoštovanjem vrednosti patentov“.

Ericsson pa je dejal, da bo licenčna pogodba z licenčnino proizvajalcu opreme omogočila „nadaljnje naložbe v temeljne komunikacijske tehnologije“.

Napoved prihaja nekaj mesecev po tem, ko sta Oppo in Nokia rešila spor glede patentov 5G. Trenutno smo v obdobju ponovnega podpisovanja obstoječih partnerskih pogodb, saj je Nokia že podaljšala partnerstvo s podjetji Samsung, Honor in Apple za naprave, ki uporabljajo naslednjo generacijo celične tehnologije.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki