marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR na IFI s kar 39 medijskimi nagradami
16.09.2024

HONOR je minulem sejmu IFA, ki je potekal v Berlinu, prejeli kar 39 nagrad „Best of IFA“. Nagrajene naprave poudarjajo HONOR-jevo zavezanost vrhunskemu oblikovanju in inovacijam, osredotočenim na človeka, v različnih kategorijah izdelkov.

slikaŠtudija potrdila visoko natančnost ure Samsung Galaxy Watch
13.09.2024

Samsung je skupaj z Univerzo v Michiganu objavil, da je Center za znanost o človeški zmogljivosti in športu (HPSSC) Univerze v Michiganu, ki je znan po celostnih in obsežnih raziskavah in izobraževanju na področju športa, vadbe in človeške zmogljivosti, potrdil visoko natančnost funkcij sledenja telesni pripravljenosti ure Samsung Galaxy Watch.

slikaXiaomi naj bi lastni čip 5G začel uporabljati v prvi polovici leta 2025
11.09.2024

Xiaomi že nekaj časa izdaja telefone s čipi Qualcomma, MediaTeka in šanghajskega podjetja Unisoc. V začetku tega leta so poročali, da sta Xiaomi in Unisoc združila moči pri skupnem razvoju 4nm čipovja, po novem pa naj bi se prvi čipovje z blagovno znamko Xiaomi iz tega sodelovanja pojavilo v začetku leta 2025.

slikaSamsung One UI 6.1.1 razširja najnovejše funkcije Galaxy AI
09.09.2024

Samsung je napovedal razširitev uporabniškega vmesnika One UI 6.1.1, ki bo z novo posodobitvijo prinesel najnovejše funkcije Galaxy AI v več naprav Galaxy. Z razširjanjem, ki se bo začelo v tem mesecu, bo posodobitev razširila funkcije umetne inteligence Galaxy Z Fold6 in Z Flip6 na prejšnje modele, vključno s serijami Galaxy S24, S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 in Tab S9.

članki

Samsungov naslednji zložljivi pametni telefon bo za 3,5 mm tanjši


05.08.2024
Objavil: Dare Gliha

Samsung Galaxy Z Fold6 je debel 5,6 mm, ko je odprt, in 12,1 mm v zloženem položaju, zato je v primerjavi z nekaterimi kitajskimi tekmeci videti medel. Vendar bi lahko bil naslednji Samsungov zložljivi pametni telefon bistveno tanjši, saj KED Global poroča, da predsednik TM Roh želi, da bi bili naslednji zložljivi pametni telefoni Galaxy tanjši.

Sklicujoč se na vire v panogi, časnik trdi, da je Roh od Samsungovih inženirjev zahteval, naj razvijejo zložljiv pametni telefon, ki bo tako tanek kot Galaxy S24 v zloženem stanju. Model S24 je tanek 7,6 mm, modela S24+ in S24 Ultra pa sta debela 7,7 mm oziroma 8,6 mm.

Tudi če bo Samsungu uspelo izenačiti debelino modela S24 Ultra, bo njegova naslednja zložljiva naprava v zloženem stanju 3,5 mm tanjša od modela Fold6, ki je 1,3 mm tanjši od lanskega modela Fold5. Vir tudi trdi, da si ekipa prizadeva, da bi teža naslednjega zložljivega telefona padla pod 239 g - prav toliko je težak Fold6.

Samsung naj bi do konca leta 2024 predstavil tudi 10 mm debel Galaxy Z Fold6 Slim, naslednji modeli pa naj bi bili še tanjši. Opremljen bo z 8-palčnim zložljivim zaslonom, ki bi bil večji od 7,6-palčnega zložljivega zaslona modela Fold6.

Poleg razvoja tanjšega zložljivega pametnega telefona naj bi se Samsung ukvarjal tudi z ustvarjanjem vsebin, prilagojenih za zložljive telefone, ter sodeloval z Googlom in drugimi razvijalci aplikacij, ki temeljijo na sistemu Android, za aplikacije, prilagojene za zložljive telefone.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki