marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAmeriško ministrstvo za trgovino preiskuje TSMC kot domnevnega dobavitelja čipov za Huawei
25.10.2024

Po rekordnem četrtletnem poročilu o dobičku se je TSMS znašel v postopku preiskave ameriškega ministrstva za trgovino. Preiskava bo preučila možnost, da podjetje TSMC kljub veljavni prepovedi Huaweiju dobavlja čipe za pametne telefone in umetno inteligenco.

slikaPojavile so se nove govorice o specifikaciji za iPhone 17 Slim (Air)
23.10.2024

Jeff Pu iz podjetja Haitong International, ki ima dokaj natančen vir informacij, povezanih z družbo Apple, je ponovno objavil novico, ki govori o seriji iPhonov 17, ki bodo na voljo naslednje leto, najverjetneje septembra.

slikaGenerativna umetna inteligenca prvič na mobilni napravi
22.10.2024

HONOR je napovedal, da bo prihajajoča serija telefonov HONOR Magic7 opremljena z revolucionarno mobilno platformo Snapdragon 8 Elite podjetja Qualcomm Technologies Inc.

slikaMediaTekov procesor Dimensity 9400 v primerjalni analizi AI izničil konkurenco
21.10.2024

Po več mesecih govoric, uhajanj in špekulacij, je MediaTek uradno predstavil model Dimensity 9400. Novi vrhunski čipset podjetja obljublja, da bo mogočen tekmec prihajajočemu Snapdragonu 8 Gen 4, kar je že dokazal njegov rezultat v testu AI Benchmark.

članki

Generativna umetna inteligenca prvič na mobilni napravi


22.10.2024
Objavil: Dare Gliha

HONOR je napovedal, da bo prihajajoča serija telefonov HONOR Magic7 opremljena z revolucionarno mobilno platformo Snapdragon 8 Elite podjetja Qualcomm Technologies Inc.

Na nedavnem Snapdragon Summitu 2024 je HONOR razkril svoje vizije za razvoj ekosistema, ki je povsem usmerjen v umetno inteligenco. HONOR je predstavil prelomne funkcije umetne inteligence, ki prihajajo v serijo HONOR Magic7, vključno s prvim AI Agentom na napravi za odprti ekosistem in prvim grafičnim prikazom nevronske procesne enote v realnem času za mobilne igrice. HONOR je navdušil tudi s predstavitvijo njihovega bodočega paradnega konja HONOR Magic7 Pro.

„Odprtost in sodelovanje sta v našem DNK,“ je rekel dr. Ray Guo, glavni direktor za marketing podjetja HONOR Device Co., Ltd. „V sodelovanju s podjetjem Qualcomm Technologies oblikujemo ekosistem, ki je usmerjen v umetno inteligenco, in preoblikujemo uporabniško izkušnjo za dobo umetne inteligence. Navdušeni smo, da lahko predstavimo prvega AI agenta v industriji za odprti ekosistem in prvič vnesemo generativno umetno inteligenco na napravi v igre, ki jo poganja nevronska procesna enota. Dobrodošli v dobi Autopilota AI za mobilne naprave.“

Autopilot AI za mobilne naprave: Prvi AI Agent v industriji za odprti ekosistem

Serija HONOR Magic7 bo uvedla prvega industrijskega AI Agenta na napravi za odprti ekosistem. S preprostim besedilnim ali glasovnim pozivom lahko AI Agent v imenu uporabnika naroči hrano za domov. S privolitvijo se lahko uči iz navad uporabnikov in sprejema bolj zahtevne odločitve, na primer razume, ali ima uporabnik raje kavo s kokosovim mlekom, in jo naroči v skladu s tem.

Prav tako lahko s preprostim ukazom poišče in prekliče neželene naročnine v različnih aplikacijah, s čimer ruši meje med aplikacijami in storitvami. AI Agent lahko pomaga pri številnih nalogah, vključno z načrtovanjem potovanj, rezervacijo vozovnic, urejanjem koledarja, upravljanjem obvestil, prenosom datotek med aplikacijami in še več. AI Agent, ki se bo začel uporabljati v operacijskem sistemu MagicOS 9.0 na napravah serije HONOR Magic7, zagotavlja udobje in odpira vrata dobe samodejne umetne inteligence.

Strojna oprema podprta z umetno inteligenco

Nova serija bo predstavila prvo grafično upodabljanje z umetno inteligenco v realnem času za mobilne igre. V primerjavi z drugimi pametnimi telefoni HONOR-jeva rešitev zmanjšuje obremenitev grafičnega procesorja, kar vodi do nižjih temperatur naprave in boljše igralne izkušnje z višjo kakovostjo slike.

Neomejen AI: MagicRing krepi Snapdragon

Med celotno predstavitvijo je HONOR prikazal, kako sodeluje s podjetjem Qualcomm Technologies pri opredeljevanju ekosistema, usmerjenega v umetno inteligenco, katerega cilj je revolucija uporabniške izkušnje na področju povezljivosti, interakcij in zmogljivosti.

MagicRing z varnim in nemotenim pretokom storitev in informacij med napravami olajša izkušnjo z umetno inteligenco na več napravah. Na primer, ko uporabljate operacijski sistem Windows na Snapdragonu, Cocreator uporabnikom omogoča izdelavo podrobnih umetniških del iz preprostih risb. S pomočjo MagicRinga lahko uporabniki brez težav dostopajo do Cocreatorja na tablici HONOR MagicPad 2 in s svinčnikom Magic Pencile ustvarjajo mojstrovine umetne inteligence.

Serija HONOR Magic7, ki jo krepita procesor Snapdragon 8 Elite in MagicOS 9.0, bo s svojim AI agentom uvedla novo dobo samodejne umetne inteligence.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki