marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPojavile so se nove govorice o specifikaciji za iPhone 17 Slim (Air)
23.10.2024

Jeff Pu iz podjetja Haitong International, ki ima dokaj natančen vir informacij, povezanih z družbo Apple, je ponovno objavil novico, ki govori o seriji iPhonov 17, ki bodo na voljo naslednje leto, najverjetneje septembra.

slikaMediaTekov procesor Dimensity 9400 v primerjalni analizi AI izničil konkurenco
21.10.2024

Po več mesecih govoric, uhajanj in špekulacij, je MediaTek uradno predstavil model Dimensity 9400. Novi vrhunski čipset podjetja obljublja, da bo mogočen tekmec prihajajočemu Snapdragonu 8 Gen 4, kar je že dokazal njegov rezultat v testu AI Benchmark.

slikaSamsung Galaxy S25 FE bi lahko prihodnje leto izšel kot model Slim
18.10.2024

Do predstavitve telefonov Samsung Galaxy S25, S25+ in S25 Ultra nas ločijo približno trije meseci, v zadnjem času pa se na naslovnicah pojavlja tudi Galaxy S25 FE, saj najnovejše poročilo The Elec trdi, da Samsung res načrtuje predstavitev Galaxy S25 FE prihodnje leto in da razmišlja, da bi ga predstavil kot model Slim.

slikaZbogom Nokia? Družba HMD umaknila pametne telefone Nokia z evropskih trgov
16.10.2024

V začetku letošnjega leta je družba HMD vstopila v novo fazo svojega razvoja in opustila blagovno znamko Nokia za pametne telefone v korist naprav z lastno blagovno znamko HMD.

članki

Pojavile so se nove govorice o specifikaciji za iPhone 17 Slim (Air)


23.10.2024
Objavil: Dare Gliha

Jeff Pu iz podjetja Haitong International, ki ima dokaj natančen vir informacij, povezanih z družbo Apple, je ponovno objavil novico, ki govori o seriji iPhonov 17, ki bodo na voljo naslednje leto, najverjetneje septembra.

Začnimo z novim bleščečim članom družine, telefonom iPhone 17 Slim (ali iPhone 17 Air, če želi Apple uporabiti isto poimenovalno shemo kot za svoje tablične računalnike). Za ta model je bilo „potrjeno“ (kolikor je to mogoče neuradno), da bo uporabljal čip A19 (torej ne A19 Pro kot modeli Pro), ki bo imel 8 GB pomnilnika RAM (podpora za Apple Intelligence bo torej nepričakovano vključena).

Telefon bo imel eno zadnjo kamero z ločljivostjo 48 MP in sprednjo kamero z ločljivostjo 24 MP. Imel bo funkcijo Face ID, aluminijast okvir in 6,6-palčni zaslon. Pu pravi, da bo imel ta model popolnoma novo zasnovo in bo nadomestil model iPhone Plus.

Govoril je tudi o modelih iPhone 17 Pro in Pro Max. Oba bosta dobila enako velik zaslon kot njuna predhodnika, čip A19 Pro, 12 GB pomnilnika RAM, teleobjektiv s 48 MP, kamero za selfije s 24 MP, model Pro Max pa bo imel tudi precej ožji dinamični otok, kar je posledica tega, da telefon uporablja nov sistem Face ID.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki